Zakłady bukmacherskie (Bellator, ACA, PFL etc.)

Po ostatnich niezbyt udanych dla mnie galach UFC humor poprawiony dzięki Lidze Europejskiej :wink:

Attachments

• Screenshot_2016-07-14-22-09-12.png
    Screenshot_2016-07-14-22-09-12.png
    129.8 KB · Views: 65
Hmm.Mitrione raczej tak
Jak ma sie sprawa z Daleyem? Kurs aż tak odzwierciedla? Moim zdaniem Daley to jeden z lepszych zawodnikow poza ufc dlatego kurs mnie zdziwił.

Przepraszam, że jedno pod drugim.
Co sadzicie o?:
Daley prze KO,TKO,poddanie,dq po 5.0
Lima przez KO,TKO,poddanie,dq po 2,65

Ciekawe tylko czy Lima zardzewiał? Jeśli nie wygrana Lima ze względu na większa wszechstronność jest pewniejsza.

Przepraszam, że jedno pod drugim.
Co sadzicie o?:
Daley prze KO,TKO,poddanie,dq po 5.0
Lima przez KO,TKO,poddanie,dq po 2,65

Ciekawe tylko czy Lima zardzewiał? Jeśli nie wygrana Lima ze względu na większa wszechstronność jest pewniejsza.

Też nad tym się zastanawiam. Jakoś nie wydaje mi się żeby w tej walce doszło do decyzji ...

Na unibecie sciagneli Gallagera! Nie zdążyłem zainwestować. Ciekawe czy jeszcze go dorzuca do listy.

Puściłem jeden dla fanu mitroni vs Thomson zakończy się przez ko. Oraz daleyem z Lima ko. Tko.

Jeszcze dodam jedno ako 2 typów. Czekam na Gallagera prawdopodobnie z daleyem. Choć nie jest pewien czy mu ufać. Buki wierzą w Lime.

Ja pokusilem się na walkę bokserska w wadze ciężkiej w WBC. Wailder vs Arreola. Oczywiście na underdoga kurs kosmiczny i szanse marne. Ale zawsze jakieś są. Parę groszy mnie nie zbawi a może wzbogacić. Kurs 11 zł :-D

Faktem jest że się zapomniałem z kursem. Ale bez przesady, żadne szczęście mi nie jest potrzebne. Zwłaszcza j.w. Lepiej aby moje typy w boksie i mma mieli "szczęście" to i ja będę szczęśliwy.
Januszu trochę cię poniosło :-)

Piłki nożnej się nie obstawia.

Ma ktoś dane ile ten Vegas Dave zarobił na Holm, Diazie i Tate?
Wystarczy w google wpisać...
UFC 193: Holly Holm dethroning Ronda Rousey (stake: $20,000 – return: $240,000).
UFC 194:Conor McGregor defeating Jose Aldo (stake: $30,000 – return: $63,000).
UFC 196: Meisha Tate winning against Holm (stake: $77,000 – return: $223,300).
UFC 199: Michael Bisping upsetting Luke Rockhold (stake: $5,000 – return: $37,500).

Dla mnie to i tak mało wiarygodna osoba. Taki milioner, a sprzedaje typy i to jeszcze jakiś system na baseball. Albo 20k kupony na William Hillu. Już by go dawno zablokowali za takie wygrane.
Przegranych kuponów też nikt nie widział, a jak już udostępnił to bańka w plecy na Tate. Najlepiej skupić się na swoich typach.

Back