Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W 22bet są i to aż 11 pojedynków ;)Wystawil ktos kursy?
Ja akurat u ruskich nie chce grac, ale mozemy sprobowac pisac do Fortuny zeby wystawiliW 22bet są i to aż 11 pojedynków ;)
Bo typy podałemKtoś wie dlaczego wszędzie poznikaly kursy na SUG

Jeszcze myślałem nad Tiegsem, też powinien łatwo ogarnąć, aczkolwiek to już nie jest typ do którego jestem przekonany w 95% jak do powyższych.Heh @Evo zartownisiu akurat fowlera i varele każdy zna bo to często propsowane nazwiska przez CB za każdym razem, chodziło mi też o inne zestawienia i nie widzę nic
Na Fortunie nic nie dali :/Napisałem do nich i dołożyli wszystko oprócz Vareli
Teraz widzę w oficialnej rozpisce, że walka Vareli wypadła. Dlatego nie dali :)Napisałem do nich i dołożyli wszystko oprócz Vareli
Trochę się niestety zmieniły zestawienia, miały być inne...
Do gry śmiało:
Fowler + Varela
Powinno być łatwo, lekko i przyjemnie - z drugiej strony AKO tylko 1.36 ;(
Tiegs + Fowler w bazie. Walka Vareli wypadła z rozpiski.Jeszcze myślałem nad Tiegsem, też powinien łatwo ogarnąć, aczkolwiek to już nie jest typ do którego jestem przekonany w 95% jak do powyższych.
Dzięki za typy. SkorzystałemTiegs + Fowler w bazie. Walka Vareli wypadła z rozpiski.
DWCS - można grać do 2 w nocy, jeszcze sporo czasu
Maria Silva @1.45 STS

na betclik 1,58DWCS - można grać do 2 w nocy, jeszcze sporo czasu
Maria Silva @1.45 STS
Poszła Maria plus 3 inne walki które powinny wejscTo fajnie bo w necie nawet @1.29 jest

Będzie zabite tak zwanym Izydorem?Ale mam petardę na Bellatora
Aż mi ślinka pociekła![]()
Zgaduje... NEMKOV??? Szkoda tylko że kurs marnyAle mam petardę na Bellatora
Aż mi ślinka pociekła![]()
Roberto Soldić zamorduje Khalidova w pierwszej rundzie, polecam jak ktoś lubi robić długoterminowe zakłady.

Lekko niepoważny zakład więc wnoszę sprzeciw, Khalidov może i już stary ale czeczeńska twardość wciąż w nim siedzi. Jak jest kończony to na zmęczeniu a jego przegranych przed czasem na początku kariery nawet nie liczę. Owszem Mamed może przegrać przed czasem z Soldiciem ale najparwdopodobniej nie wydarzy się to w 1 rundzie.Roberto Soldić zamorduje Khalidova w pierwszej rundzie, polecam jak ktoś lubi robić długoterminowe zakłady.
Za dużo izydorków w plecy ostatnio, żeby było na Zakopane. A "pewniak" to pewnie Anderson, choć osobiście nie propsuję.Będzie zabite tak zwanym Izydorem?
A potem już tylko Zakopane?
Zgadzam się. Mamed zbyt mądrze walczy, żeby dał się rozbić w 1-szej rundzie.Lekko niepoważny zakład więc wnoszę sprzeciw, Khalidov może i już stary ale czeczeńska twardość wciąż w nim siedzi. Jak jest kończony to na zmęczeniu a jego przegranych przed czasem na początku kariery nawet nie liczę. Owszem Mamed może przegrać przed czasem z Soldiciem ale najparwdopodobniej nie wydarzy się to w 1 rundzie.