Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@Cloud dalej zamykaj i banuj wszystkie najlepsze tematy to za rok nikt tu nie bedzie zagladal, wystarczy zobaczyc tematy rok czy dwa lata temu mialy po kilkadziesiat tysiecy wyswietlen, a teraz zaden nawet blisko dziesieciu nie jest #rekord
Bo mając swój temat, zwracasz na siebie większą uwagę. Swoją drogą dziwię Ci się że to zamknąłeś bo temat był ciekawy i cieszył się popularnościąNa całe szczęście statystyki demolują Twoje hipotezy. Na MMARocks nigdy nie mieliśmy takiego ruchu jak w ostatnim półroczu :) Dlatego nie za bardzo się boję takich pogróżek :D Ale wracając do meritum. Naprawdę czujesz się pokrzywdzony, że kazałem Ci pisać TO SAMO, ale w tematach do tego wyznaczonych? Jaka dla Ciebie to różnica czy posty będą w Twoim wpisie, czy w wpisie ogólnym?
Szalom obrabiacze buków,
Czy ktoś oprócz mnie widzi okazję w kursie na Romero dochodzącym do 2,3? Podsumowując - w moich oczach Romero jest faworytem.
MMA
Floyd @20
Conor @1.02
Wczoraj ciekawa sytuacja miala miejsce w tenisie . Brown wygral z Mahutem pierwszego seta , a w drugim secie prowadzil juz 5-2 i skreczowal . Pierwszego seta wygral , drugiego mial prawie wygranego i krecz , jak to wyglada u buka ? normalnie daja wygrana Mahuta ? Pierwszy raz widze taka sytuacje w tenisie
Ciekawe jaki będzie kurs na Cyborg vs kunitskaya :)
Jak myślicie, z 1.15 będzie?
@Pietagoras @Puczi @HeyPussyRUstillThere @
Słabo się rozejrzalem .już po 1.08. Na szybki przemial warte zachódu.Ohm i Bovada mają po 1.10.
Na unibecie spotkalem sie juz z tym , ze obstawilem mecz i ktos skreczowal to normalnie liczyli to jako porazka tego zawodnika . Tylko nigdy nie widzialem , zeby byl krecz przy stanie 1 0 w setach i 5 2 w drugim secie , gdzie juz masz ,,prawie" mecz wygrany . Ciekawe co sie stalo niemcowi , ze skreczowal w takim momencie
Ohm:
Condit 1.82 - 2.08 Brown
Gaethje 2.08 - 1.82 Poirier
Edgar 1.60 - 2.47 Ortega
Poirier 1.82 :}
Jak na moje, kowboj to jeszcze za wysokie progi.Tego Yancy będzie ktoś grał przeciwko Kowbojowi?
Gram wszystkie dogi.
PS. Na LvBet to Condit jest dogiem.
Donald słabo się zaprezentował w Gdańsku i w ogóle strasznie źle wyglądał w hotelu w dniu ważenia, ale np z Lawlerem dał dobry występ. Medeiros też raczej nie wleci w Cerrone jak Till i Kowboj będzie miał czas się rozkręcić. Moim zdaniem to będzie pojedynek umiejętności vs wytrzymałość.Ciężko zaufać w dzisiejszych czasach kowbojowi
Condit wszędzie jest już dogiem. Gaethje skończy znokautowany, a Edgar raczej wypunktuje Ortegę.
Jak na moje, kowboj to jeszcze za wysokie progi.
Gaethje ma łeb jak skurwysyn, przyjmie normalnie nokautującego luja, a sam wyprowadzi trzy które zwalą z nóg. I może to zrobić będąc półprzytomnym, whateva.
Co do punktacji Edgara... Dla mnie jest zasłużonym faworytem, ale jego zwycięstwo punktowe (lub przegraną via sub) widzę w zapasach. Mimo kosmicznego bjj graplersko może przeleżeć Ortegę, choć uważam że to byłoby igranie z ogniem. A boks Ortega mocno doszlifował co było widać w dwóch ostatnich jego walkach...więc tutaj byłbym ostrożny. Jeśli już to KO. Mimo wszystko sądzę że po tym kursie warto puścić jakiś fajny łączony z pewniakiem kupon na Ortegę. Ma dobrą passę, a Frankie swoje lata :)
A może właśnie za niskie? :P
Edgar ma dobry boks i nie będzie musiał sprowadzać, żeby prowadzić na punkty. Też słabo widzę, żeby sam dał się sprowadzić.Gaethje ma łeb jak skurwysyn, przyjmie normalnie nokautującego luja, a sam wyprowadzi trzy które zwalą z nóg. I może to zrobić będąc półprzytomnym, whateva.
Co do punktacji Edgara... Dla mnie jest zasłużonym faworytem, ale jego zwycięstwo punktowe (lub przegraną via sub) widzę w zapasach. Mimo kosmicznego bjj graplersko może przeleżeć Ortegę, choć uważam że to byłoby igranie z ogniem. A boks Ortega mocno doszlifował co było widać w dwóch ostatnich jego walkach...więc tutaj byłbym ostrożny. Jeśli już to KO. Mimo wszystko sądzę że po tym kursie warto puścić jakiś fajny łączony z pewniakiem kupon na Ortegę. Ma dobrą passę, a Frankie swoje lata :)
PS: Będziesz stawiał na Condita?
A może właśnie za niskie? :P