Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sportowo wydaje się być Sonnen, bo gruby Ramp raczej trenuje dla picu. Ale. No właśnie szklanka Sonnena łatwo się może potłuc a spasiony Ramp na pewno wciąż ma czym uderzyć. A obrony obaleń ma na pewno klasę lepsze niż idący na żywioł wanderson. Wg mnie bezpieczniej puścić tu grubego.Rampage czy Sonnen? Na tego ostatniego jest zadziwiająco dobry kurs, a i tak jest moim fav.
Jak puszczę gówno na pałę za grosze to jak na złość wejdzie...
View attachment 9519
Niby nice, ale puszczone za 3 zł ;) mogłem chociaz za dyszkę.Nice.
no to max na podbicie bo w poslkim buku z podatkiem to dramatMax 1.33
Edgar 3.50
Rory 1,62
Lima 2,3
Jakies przewidywania? Niby dobry kurs na Rore'ego ale mam dziwne przeczucie, ze Lima to ogarnie - raczej bede trzymal sie z daleka...
a interim sie liczy? bo poki co kij wie o co tam chodzi
a interim sie liczy? bo poki co kij wie o co tam chodzi
wez pod uwage Ramadan to Khabib moze walczyc 2x w roku max
niech najpierw zabiora lepiejNie liczy się. Podobno Conor ma zdać pas na UFC 220. Jeśli zda, to walka będzie o prawdziwy. Zobaczę w weekend co i jak i może coś postawię. Tylko jeszcze te kontuzje :(
niech najpierw zabiora lepiej
Khalidov 1.40
Narkun 2.70
Materla 1.45
Askhamem 2.50
sts
Moim zdaniem dobre kursy.COOOO XD
Moim zdaniem dobre kursy.
w stójceAskham rozbije Materlę w stójce, choć wiedziałem, że będzie dogiem.
Gdzie widzisz przewagę Mameda? W parterze nie zrobi krzywdy Narkunowi, który jest większy i silniejszy. W stójce Khalidov ma szansę, ale jeśli w pierwszej rundzie nie ubije, to zostanie zajechany.
W stójce Khalidov ma szansę, ale jeśli w pierwszej rundzie nie ubije, to zostanie zajechany.
Ogólnie też minimalnie faworyzuję Tomka ale to stwierdzenie trochę mnie zdziwiło, Żyraf miał problemy w walce z Sokodjou, oddychał tam ciężko, tytanem cardio nie jest, będzie musiał dociąć jeszcze kilka kg, więc też może się odbić.
Zajechany to faktycznie niefortunne słowo, ale wychodzę z założenia, że walka z większym i silniejszym rywalem jest jeszcze bardziej wyczerpująca.