Zakłady bukmacherskie (Bellator, ACA, PFL etc.)

Dwa typy z siatkówki warte przemyślenia na jutro:

15d4520.png

Polska - Biało-czerwoni wracają do formy. Dwie wygrane nad liderem grupy - Włochami ( co prawda nie w najmocniejszym składzie ale jednak), do tego atut w postaci kibiców. Brazylia zaś to najsłabsza ekipa Canarinhos XXI wieku. W mocno eksperymentalnym składzie przegraliśmy w Brazylii pierwszym mecz na właśne życzenie, w drugim już wygrana 3:0. Dziwi mnie, że jesteśmy underdogiem. Kurs na singla wart rozważenia.

Włochy - zapewne pojadą m.in. bez swojej gwiazdy Zaytseva ale czy to powód aby uważać ich za underdoga? Zagrają składem podobnym jak w meczu z Polakami, gdzie sprawiali nam kłopoty. Bardzo dużo zależeć będzie od nastawienia Włochów, lecz gdy wyjdą skoncentrowani nie powinni mieć dużych problemów z Iranem, który uległ u siebie nawet Brazylii.

9qfoev.png

który uległ u siebie nawet Brazylii.

nawet Brazylii? Brazylia to wciąż TOP 3 na świecie, więc dziwnie to brzmi. Porażka Brazylijczyków z Iranem była sensacją, co nie zmienia faktu,że Iran u siebie jest bardzo silny. Ja stawiam, że Włosi wygrają drugi mecz w Iranie, ale pierwszy mecz to dla mnie wielka niewiadoma.

Anglia - Włochy BTS na dzisiaj. Stawiam po jednym zdarzeniuu dziennie ewentualnie jak coś znajde fajnego to dwa bo ogarneła mnie chyba za bardzo magia mundialu. Mam pytanko. Nie macie problemu z wypłacaniem hajsu? U mnie z tym strasznie. Mam np. spory plus 400-500zł i powinienem to wypłacić ale nie gram dalej i zamiast plusa ląduje zaraz na tym saldzie co wpłaciłem na gre.. Czasami wole grę naziemnną jak dostaniesz powiedzmy 300zł do ręki to widzisz ten hajs a w necie to tylko cyferki, które nic nie znacza...

Warto postawić już dziś na Włochy 1.53 na William Hill mam, do jutra pewnie spadnie...

50zł na Anglię poszło, dla mnie 2.05 kurs to prezent na tych mistrzostwach. Forma Anglików nie jest zła, podobała mi się ich gra z Włochami i wiadomo, że jest to mecz o wszystko, także będzie gorąco !!

Over 2,5 w meczu COL-WKS wchodzi "prawie" jak w masło :-)

Na zapowiadający się mega ciekawie mecz URUGWAJ-ANGLIA idzie:

over 3,5 zółtych (kurs 1,55 - w takim meczu kości muszą trzeszczeć)

over 0,5 gola dla Urusów w 1 połowie (kurs 2,30)

Mam dziwne przeczucie, że Aglikom wcale nie będzie tak łatwo jak większość osób pzrewiduje. W końcu grają "przed własną publicznością" i nie mogą odpaść już po dwóch meczach. Przewiduję ciekawy mecz, akcja za akcję, gole powinny już padać w pierwszej połowie. W tym meczu nikt nie odstawi nogi, nikt nie odpuści. Będzie futbolowa wojna! Już się nie mogę doczekać! :-)

No dawno nic nie obstawiałem, ale wrzuciłem 17 funtów na bet at home dla zabawy i poszły dwa pierwsze zdarzenia na mecz Wlochy - Kostaryka.

[url=http://zapodaj.net/c08c2b87fc2c8.png.html]http://zapodaj.net/c08c2b87fc2c8.png.html[/url][img]

edit:

Wstawiłem [img]link do obrazka[img], ale nie wyświetla obrazka na stronie tylko dodało link.

Kolejny dzień z Mundialem na plus :-) Nie ma co Suarez pokazał klase :-) Jednak miałem dobre przeczucie, co do Urugwaju :-) Dzisiaj mam problem co postawić... Nie jestem do końca pewny Włochów. Kostarykańczycy wyczuli szansę na awans i mogą postawić autobus w bramce. Postawię pewnie jakiś over bramkowy w meczu Honduras-Ekwador. Spotkanie Szwajcaria-Francja jeszcze nie wiem jak ugryźć, ale się dowiem do wieczora :-)

Ja też dzięki Urugwajowi mam znowy nawet niezły plus. Wczoraj tak jak pisałem pograłem już na Włochów i raczej nic nie będe więcej kombinował. Może dorzuce coś z UFC od chłopaków jak coś zaproponują, ale ostatnio zraziłem się do stawiania MMA i to bardzo :-)

Co do Włochów to w przypadku wygranej z Kostaryką, ostatni mecz mają z Urugwajem,gdzie remis zapewnia awans obu ekipą. Włosi są zbyt doświadczoną ekipą by nie zgarnąc kompletu,a potem się martwić czy Suarez czegoś nie odpali.

Dziś stawiam, że Kostaryka nie strzeli po ciekawym kursie. Myślę, że Włosi ze swoją żelazną obroną i taktyką nie dadzą się zaskoczyć Kostarykańczykom. Kontry, które tak im wychodziły w meczu z Urugwajem będą się kończyć na włoskich pomocnikach i obrońcach.

beztytuub_eeqpqsn.jpg

Coś nie mogę foto wrzucić - http://i.snag.gy/ZdI9D.jpg tutaj link do mojego typowania, ale Glory jest ostatnimi czasty tak nieprzewidywalne, że sam się zastanawiam czy grać ;)

Back