Zakłady bukmacherskie (Bellator, ACA, PFL etc.)

fatalnie wsof nie weszlo ,i glory tez 0na4

-80weekend ,dawno tak nie mialem

glory chyba jest do ogladania a nie do stawiana

ale lipa ostanie 50zl dalem na korea+belgia i jak widac przegralem:(

dla mnie obstawianie mundialu zakonczone -157

polska w siatke tez w dupe -20

fatalny weekend

wracam tylko i wylacznie do mma

dziekuje dobranoc

Bez urazy, ale brzmicie jak konkretnie uzależnieni. Non stop coś nowego, kilka zakładów na raz, aby się odkuć. :|
Sam sprawdzam co pół godziny zmiany kursów i czytam tematy bukmacherskie, no ale bez przesady pany jany, nie szkoda zdrowia?

ja sobie dziś odpuściłem i na dobre mi to wyszło ;)
jutro Wimbledon się zaczyna więc można coś znaleść pozatym jutro na zwycięstwo Chorwacji dam.

Też mam takie wrażenie.

Tylko non stop piszecie nie pykło , to zagram się odkuje a później jeszcze raz . Maskara . Tylko kolejna przestroga żeby nigdy nie grać piłki.

Najlepsze jazdy są jak się poczyta niektóre tematy z forum zakłady bukamcherskie i posty typu.

"Przenalizowałem mecz ..........( pół strony analizy ) . Nie widze szans aby Rosja przegrała to spotkanie ze słabo grającą Belgią . Stawiam 1000 zł "

I Chuj

moze i jestem hazardzista :-)ale jak mowilem przed mundialem wplacam 157zl, jesli przegram konczy sie obstawianie mundialu :) i tego sie trzymam :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

co innego z ufc

poszlo musoke za kurs3.9

Enteryoname@ polecam tez Ci skonczenie grania mundialu :) bo tez chyba duzo juz wtopiles ,wnioskujac po twoich typach.

-143zł stan na dziś. Jeszcze się pobawie bo nie straciłem całego salda przeznaczonego na mundialeiro. A do Panów wyżej: mówicie jaka piłka jest nieprzewidywalna a stawiacie mma. Lubię piłkę lubie stawiać mecze bo wtedy lepiej się ogląda. Jakbym liczył procentowo szanse na wyjście na duzy plus to wiadomo że tylko tenis gdzie szanse są 50/50 a nie jak w piłce 30% na trafienie wyniku. Więcej luuuzu :-)

Myślę, że w ostatnich meczach grupowych najrozsądniej jest stawiać under/over kartek. Under oczywiście w meczach o pietruszkę (np. Australia-Hiszpania), a over w meczach o awans (np. Chorwacja-Meksyk) :-)

Zychal

Twoim błędem było chyba to, że stawiałeś na praktycznie każdy mecz. Jakbyś odpuścił te mniej pewne, to by może był plus na koniec. Widzisz, ja postawiłem tylko jeden kupon i jestem 7 dyszek do przodu na Mundialu. :-)

Australia - brak goli @2.37

Czuję to. Australia mocno osłabiona w ofensywie, Hiszpania będzie chciała uratować honor.

Też stawiałem, że Kangury nie strzelą na live po 2,15 :-)

Dziś jeszcze stawiam:

- Kamerun nie strzeli

- Kamerun poniżej 2,5 żółtych kartek

- Brazylia-Kamerun poniżej 3,5 żółtych w meczu

- Brazylia poniżej 1,5 kartek

- Chorwacja-Meksyk więcej kartek w 2 poł.

Myślę, że dziś warto postawić na Anglików. Z tego co mówią trenerzy, to oba zespoły zagrają w rezerwowych składach. Trener Kostaryki chce dać odpocząć podstawowym graczom przed 1/8. Nawet rezerwowy skład Anglii wygląda imponująco i z pewnością będą chcieli godnie pożegnać się z Brazylią.

Prawdopodobny skład Anglii:

Ben Foster, Phil Jones, Gary Cahill, Chris Smalling, Luke Shaw, James Milner, Frank Lampard, Jack Wilshere, Ross Barkley, Adam Lallana, Daniel Sturridge.

Hehe , przypomne że na ostatnim Prommacu ładnie się przejechaliśmy na faworytach więc może faktycznie może warto czegoś poszukać.

kto sie przejechal to sie przejechal :-)

Pro MMA Challenge 1

1Kupon:

1.Szymon Bajor - Jacek Czajczyński Typ2 Kurs:3.35+

AKO:3.35 Stawka:25

Wygrana:83 Przegrana:

Pro MMA Challenge 1

2Kupon:

1. Bartosz Fabiński - Wendres Carlos da Silva Typ2 Kurs:2.6+

AKO:2.6 Stawka:21

Wygrana:55 Przegrana:

tylko milewski nie wszedl

3Kupon:

1Damian Milewski - Tyago Moreira Typ1 Kurs:1.86-

AKO:1.86 Stawka:40

Wygrana: Przegrana:40

No ładnie a to i tak niskie kursy chyba. Bo z tego co pamiętam to Czajczyński zaczął się od bodajże 6.0 o czym zreszta tu pisałem a przeciwnicy polakow w MC bodajże przed gala dochodzili pod 4.0

tak, jak gralem chyba w dniu gali

ale Czy zloty jest az takim faworytem to nie wiem ,

ciekawe jaki kurs bedzie na Oskara i Wawrzyniaka

No właśnie ogólnie Włosi mnie nie przekonują w MMA ale jednak nieskazitelny rekord 9-0-2chyba świadczy przynajmniej tyle że nie przyjechał po wypłate. W rekordzi ogóry ale też zawodnicy typu 10-3 ( ale to najlepszy ). Oskar też jakichś super nazwisk nie ma a i ogóry są co prawda rekord mały. Nie zdziwie się jak na Oskara będzie 1,3 później warto czekać do stawiania przed galą bo na pewno spadnie.

Back