Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@Pietagoras, nie wiem, jak obstawiasz prelimsy, ale jeśli w walkach z głównej karty postawiłeś na Silvę i Brandao, to możesz już pożegnać się z pieniążkami ;)
Liczę, że Weidman da mi sporo zarobić na koniec roku :) Śmieszne jest dla mnie to, że z większości postów, ktore czytam wynika, jakoby to od dyspozycji/nastawienia/przygotowania SILVY zależał przebieg tej walki. Nie ma opcji. Nikt nie docenia, że Weidman to bestia, kompletny zawodnik, co pokazał w poprzedniej walce, a także deklasując całą resztę dotychczasowych rywali. Próbuję postawić się na miejscu stawiających na Silvę, ale nie potrafię. W pierwszej walce Chris obalił Pająka, solidnie go obił, próbował technik kończących, a w drugiej ciężko znokautował. Co zrobił Silva oprócz nieudolnych prób wciągania Weidman'a w swoją grę i sprowokowania go do samobójczego ataku ? Nic. Więc nie wiem, co Chris musi zrobić w drugiej walce, żeby wszyscy uwierzyli, jakim jest kozakiem. Zaje*ać go w tej klatce ? Nad wejściem gruubo w Chrisa zastanawiam się odkąd zobaczyłem kursy na ich drugą walkę, w sumie nie jest to dla mnie bardzo dziwne, że Pająk jest faworytem, mimo swojej przegranej, ale w tym typie widzę ogromne value. Im jest bliżej do gali, tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że Buffer przy odczytywaniu wyniku będzie krzyczał 'STILL'.
@baju, polecam Poiriera, ja już postawilem wcześniej po kurse 1.51, ale w 1.45 też jeszcze widzę value. I pamiętaj, #RefuseToLose, #TeamWeidman !
@baju, jeśli tak postawisz, to witaj w klubie, 29 grudnia razem będziemy liczyć wygrany hajs :) Ja postawiłem mocarne single na Dustina i Weidmana, zastanawiam się jeszcze nad dublem Weidman + Browne na betclic, kurs 5.28 bez ryzyka, stawiajac 2 stowki do zarobienia na czysto jest 856 zł, a ma szanse wejsc :) Browne dlatego, że mam takie przeczucie, tego typu nie jestem w stanie uargumentować, Hapa mnie do siebie przekonuje, dobra stójka, jeśli trenuje u Grega, to jest szansa, że nie będzie dawał się obalać/obijać przy siatce, zdaję sobie sprawę, że Barnett jest bardzo groźny, ale kurs wygląda apetycznie. Planuje wykorzystac bonus z betclic na tej gali, zastanawiam się tylko pomiędzy Weidman + Browne i Weidman + Siver. Chris all the way :)
I na koniec podsumowanko:
Za 2 stówki z betclic poszedł dubel Weidman + Siver, jeżeli Niemca nie złamała psychicznie porażka ze Swansonem (chociaż walka była wyrównana), to przejedzie się po Mannym jak walec, opróćz tego mam Weidmana z Mendesem (swoją drogą ciekawa akcja, gdy stawiałem, to kurs był 2.47, teraz na samego Chrisa jest 2.45 :D ) i singiel na Poiriera. Rzadko mam takie przeczucie, ale teraz czuję w kościach, że będę grubo do przodu po tej gali ;) #TeamWeidman
Kolejną galę odpuszczam, bo nie gram w ciemno.