Zajebiście mnie cieszy, że...

W umowie mam zapis, ze po 68 doladowaniach przyjezdza Monica Bellucci, zeby pomoc przy 69 ;)
zakładając doładowania co miesiąc to będzie prawie za 6 lat. Wtedy Monica będzie miała...... 58 lat. Powodzenia życzę :DC:

zakładając doładowania co miesiąc to będzie prawie za 6 lat. Wtedy Monica będzie miała...... 58 lat. Powodzenia życzę :DC:
Tutaj ma 52:
Monica-Bellucci-Sidaction-Gala-Dinner-2016-Red-Carpet-Fashion-Balmain-Tom-Lorenzo-Site-1.jpg

monica-bellucci-in-gq-magazine-italia-august-2015-issue_1.jpg

:star wars:

Tutaj ma 52:
Monica-Bellucci-Sidaction-Gala-Dinner-2016-Red-Carpet-Fashion-Balmain-Tom-Lorenzo-Site-1.jpg

monica-bellucci-in-gq-magazine-italia-august-2015-issue_1.jpg

:star wars:
Nie powiem, na tych zdjęciach wygląda bardzo przyzwoicie.
Aczkolwiek obawiam się, że po zdjęciu filtrów z photoshopa, makijażu, wszelkich usztywniających i podnoszących elementów garderoby nie wyglądałoby to już tak pięknie...

Nie powiem, na tych zdjęciach wygląda bardzo przyzwoicie.
Aczkolwiek obawiam się, że po zdjęciu filtrów z photoshopa, makijażu, wszelkich usztywniających i podnoszących elementów garderoby nie wyglądałoby to już tak pięknie...
Ukłuć Belluccissimę, to jak ubić Iron Majka, czy ograć Jordana 1 na 1 w kosza... Wiek jest sprawą drugorzędną ;)

Ukłuć Belluccissimę, to jak ubić Iron Majka, czy ograć Jordana 1 na 1 w kosza... Wiek jest sprawą drugorzędną ;)
Nawet jakby Iron Majk poruszał się za pomocą balkonika a Jordan był na stałe przypięty do kroplówki?
Niektóre rzeczy z czasem po prostu lepiej zostawić takie jakie są w naszych wyobrażeniach.

Mam za sobą łatwiejszą połowe drogi do 1 Kyu w Kyokushin. Dostałem dziś promocje na 5-te kyu. :bleed:
Wiele mi to nie mówi, ale nie tsunami więc szanuję bardzo :penn::OK:

A mnie cieszy bo zajebałem się fizycznie do bólu każdego mięśnia. Od 8 do 19 zapierdol w ogródku. Efekt cieszy michę - a w lodówce browary czekają :)

Wiele mi to nie mówi, ale nie tsunami więc szanuję bardzo :penn::OK:

A mnie cieszy bo zajebałem się fizycznie do bólu każdego mięśnia. Od 8 do 19 zapierdol w ogródku. Efekt cieszy michę - a w lodówce browary czekają :)
1 Kyu (stopień uczniowski) to brązowy z czarną belką, wyżej jest już tylko czarny pas z kolejnymi Danami (Dan - stopień mistrzowski, złota belka). Ja obecnie mam żółty z belką (5 kyu), po nim będzie zielony (4 kyu), potem zielony z belką (3 kyu), no i brązowy (2 kyu). Jak dojdę do brązu to będę ukontentowany.

1 Kyu (stopień uczniowski) to brązowy z czarną belką, wyżej jest już tylko czarny pas z kolejnymi Danami (Dan - stopień mistrzowski, złota belka). Ja obecnie mam żółty z belką (5 kyu), po nim będzie zielony (4 kyu), potem zielony z belką (3 kyu), no i brązowy (2 kyu). Jak dojdę do brązu to będę ukontentowany.
Fajnie, będziesz miał na czym pranie suszyć

Czyli kyu to jakby wsteczne odliczanie, im niżej tym lepiej? Nie wiedziałem wcześniej, gratki :)

Mam za sobą łatwiejszą połowe drogi do 1 Kyu w Kyokushin. Dostałem dziś promocje na 5-te kyu. :bleed:

Ja po zdobyciu drugiego kyu w japońskim jujitsu, zapisaniu się na kickboxing i odkryciu MMA z dziecięcym wręcz płaczem stwierdziłem, że te wszystkie lata na nabijanie pasów powinienem był poświęcić na boks albo zapasy :(

Ja po zdobyciu drugiego kyu w japońskim jujitsu, zapisaniu się na kickboxing i odkryciu MMA z dziecięcym wręcz płaczem stwierdziłem, że te wszystkie lata na nabijanie pasów powinienem był poświęcić na boks albo zapasy :(
Ale przynajmniej ułożony po tym karacie jesteś, a nie jak penerzy niektórzy...

Znaczy ja i tak to późno zacząłem. Mistrzem świata już nie będę. Karate robie w ramach cardio. Pracowałem od stycznia na tą belkę. Na sparingach w klubie coraz mniej odstaje od gości którzy trenują po 7-10 lat, a ja rozpoczynam własnie dopiero swój trzeci rok. Na początku mnie gnoili tak, że nie miałem siły dojść kilometr do domu. Ta belka to dla mnie osobiście wyznacznik poprawy kondycji i dlatego mnie to cieszy.

Mam 5 kyu w Kyokushin i brązowy pas w kicku. Rok w kicku > 10 lat kyokushin

Ale jakby nie było to kyoku ma swój urok. Mi się tam podoba taki klimat sztuk walki na treningu, chociaż wiadomo, że na umiejętności ogólne w walce dużo lepiej się przekłada kickboxing, boks, muay thai czy nawet po prostu mma. W Kyokushin niestety bardzo brakuje uderzeń pięściami na twarz :(

Ale jakby nie było to kyoku ma swój urok. Mi się tam podoba taki klimat sztuk walki na treningu, chociaż wiadomo, że na umiejętności ogólne w walce dużo lepiej się przekłada kickboxing, boks, muay thai czy nawet po prostu mma. W Kyokushin niestety bardzo brakuje uderzeń pięściami na twarz :(
Co jest fajnego w treningu w piżamie?

Wróciłem sobie pijaniutki do domu i opierdalam hambacze domowej roboty. Wracając nocnym autobusem do domu przypomniało mi się jak to było przed posiadaniem dziecka i stwierdziłem, że chuj, teraz jest lepiej pomimo chronicznego niewyspania od 6 miesięcy

Dużo się dzieje ostatnio w moim życiu i jest jeden ziomek z którym pracowałem któremu się mogę wygadać od A do Z i zawsze znajdzie czas pogadać, napisać smsa czy spotkać się.

Back