KalasznikowMac
KSW Light Heavyweight
Co ty wiesz o prawdziwym JanuszuCO TY MÓWISZ?? Jakie umbro! Ha ha ha. BIEDAKU
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co ty wiesz o prawdziwym JanuszuCO TY MÓWISZ?? Jakie umbro! Ha ha ha. BIEDAKU
Chyba Ty nic nie wiesz Jon Snow. Tylko skarpetki SPORTCo ty wiesz o prawdziwym Januszu
Ewentualnie podkolanówki na żylaki, koniecznie "cieliste"Chuja wszyscy wiecie. Podkolanówka bezuciskowa zdrowa robi robotę. Marka nieważna :)

Kuboty? Ale takie oryginalne? Nie stać mnie... mogę sobie pozwolić co najwyżej na:za Kuboty można dostać dodatkowe punkty
No i o 4 nad ranem zajac za 2 ha parawanami- Skarpetki marki Umbro, Sport, Nike lub Everlast, najlepiej białe, ewentualnie inne jasne, w wyjątkowych sytuacjach czarne, koniecznie podciągnięte do połowy łydki,
- Do tego koniecznie gumowe klapki, za Kuboty można dostać dodatkowe punkty,
- Spodenki kąpielowe albo kąpielówki kategorycznie odpadają, nawet bokserki nie są mile widziane, tylko i wyłącznie białe (a w zasadzie już żółtawe) slipy z zaciekami,
- do jedzenia kotlety mielone, gotowane jajko, ogórki, ewentualnie od czasu do czasu kebab z budy,
- do popicia tatra z promocji z lidla,
- wszystko pakowane w reklamówki z biedronki,
- można też rozpalić grilla i smażyć na nim kiełbasę śląską - też z promocji z Lidla,
- dużo kląć, robić zamieszanie wokół siebie, nie zwracać uwagi na innych ludzi odpoczywających na plaży.
Taka skrócona instrukcja januszowania na plaży.
Umiejętność odczuwania przyjemności z prostych rzeczy - bardzo przydatna cecha w życiu.W centrum Krakowa obserwowałem sobie perkozy łowiące ryby.
Widzę, że plany redukcyjne spalily na panewce.Dobry dzień: jeziorko, włoska pizza z kraftem, czeski Krakonos, teraz Ciechan AIPA i Atak Chmielu w domku.
Wypiłem 2 litry coli zero w KryspinowieWidzę, że plany redukcyjne spalily na panewce.

To ukraińska sieciówka. Podobno dobra w przeciwieństwie do Chaczapuri. Co jadłeś?Zajebiście mnie cieszy, że udało mi się zjeść we Wro dobre jedzenie z kuchni gruzińskiej. Lokal nazywa się Chinkalnia - polecam!
co na kolacje masz, bo to dosc wazne dla mnie i chcialbym wiedziec lepiej bedzie mi sie żyło z ta wiedza.Zajebiscie mnie cieszy, że idę jeść kolację.
Dobry dzień: jeziorko, włoska pizza z kraftem, czeski Krakonos, teraz Ciechan AIPA i Atak Chmielu w domku.
Polędwiczki z kurczaka w sosie słodkim chili, salatka i chleb żytni na zakwasie.co na kolacje masz, bo to dosc wazne dla mnie i chcialbym wiedziec lepiej bedzie mi sie żyło z ta wiedza.
dzieki, teraz juz moge umierac.Polędwiczki z kurczaka w sosie słodkim chili, salatka i chleb żytni na zakwasie.
Wyśle wieniec poczta kwiatowa.dzieki, teraz juz moge umierac.
Z milion razy. To moja ulubiona polska pizza. Na drugim miejscu jest Marco z Zabierzowa. A co dopiero odkryłeś? @MMAkłowiczCieszy mnie, że dziś byłem z rodzinką w Pieskowej Skale, gdzie nie byłem od czasów totalnego gówniaka. Było tak spoko, że nawet nie przeszkadzało mi, że akurat połowa Małopolski wpadła na ten sam pomysł, żeby tam przyjechać. Zamek prezentuje się naprawdę pięknie, odnowiony, zadbany, tereny wokół też klasa. Pozwiedzaliśmy wnętrza, ekspozycje raczej takie ogólne, ale zaskoczyłem się, że mają "Szał uniesień" Podkowińskiego oraz "Trójkę" Chełmońskiego, choć na malarstwie się chuja znam, to jednak te obrazy kojarzę.
Polecam krakowskiej hołocie, tej dzietnej i tej nie również :)
Wpierdalałeś może pizzę w Paolo?
Jadłem wcześniej też w Chaczapuri (które, we wrocławiu padło) i Chinkalnia jest o wiele lepsza. Jadłem tak: Chinkali na przystawkę - z różnym serami w środku. A na główne danie (dania), Chaczapuri po Adżarsku i jeszcze coś czego nazwy teraz nie pamiętam. Powiem tak, Chinkali tak średni mi podeszło ale to może przez te sery. Chaczapuri i to drugie danie pyszne i do tego spore porcje.To ukraińska sieciówka. Podobno dobra w przeciwieństwie do Chaczapuri. Co jadłeś?
No nie... Już zasypiam, ale jak to przeczytałem to doszedłem do wniosku, że pójdę coś jeszcze zjeść :DPolędwiczki z kurczaka w sosie słodkim chili, salatka i chleb żytni na zakwasie.
Brzmi dobrze. Nie wiedziałem ze chinkali można z seremJadłem wcześniej też w Chaczapuri (które, we wrocławiu padło) i Chinkalnia jest o wiele lepsza. Jadłem tak: Chinkali na przystawkę - z różnym serami w środku. A na główne danie (dania), Chaczapuri po Adżarsku i jeszcze coś czego nazwy teraz nie pamiętam. Powiem tak, Chinkali tak średni mi podeszło ale to może przez te sery. Chaczapuri i to drugie danie pyszne i do tego spore porcje.
Z milion razy. To moja ulubiona polska pizza. Na drugim miejscu jest Marco z Zabierzowa. A co dopiero odkryłeś? @MMAkłowicz
Dzisiaj byłem na pizzy w Primo Gastronomia-do 10IX maja promocje ze kazda pizza za 19PLN
istnieje cos takiego myslalem ze to tylko na filmach xD a no tak przeciez moje zycie to jeden filmWyśle wieniec poczta kwiatowa.