maras
UFC Middleweight
Zajebiście mnie cieszy że obroniłem się![]()
Gratulacje! Przed jakim supervillainem? Red Skullem? :D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zajebiście mnie cieszy że obroniłem się![]()
Gratulacje!Zajebiście mnie cieszy że obroniłem się i jestem inżynierem![]()

Zajebiście mnie cieszy że obroniłem się i jestem inżynierem![]()

Jaki kierunek?Zajebiście mnie cieszy że obroniłem się i jestem inżynierem![]()
Inżynieria Naftowa i gazownicza AGHJaki kierunek?
Ciśniesz magistra, czy pass?Inżynieria Naftowa i gazownicza AGH
Witam w gronie inżynierówZajebiście mnie cieszy że obroniłem się i jestem inżynierem![]()

I nick też odpowiedni ;)Na razie jest przestój w biznesie związany z niskimi cenami ropy więc zrobię tego magistra ale w tym czasie postaram sie ogarnąć jaki staż w firmie. A na wakacjach chciałem lecieć do USA na praktyki( teraz mam inż to mogę zacząć wysyłać CV)
Obywatelstwo zmusza :D chociaż dokładnie to powinno być Kapitan Polska-AmerykaI nick też odpowiedni ;)
No wiem że obrona to formalność ale cieszę się że mam to za sobą bo naprawdę już byłem zmęczony;)

Gratulacje! Teraz możesz zanucić:Zajebiście mnie cieszy że obroniłem się i jestem inżynierem![]()
Miałem na ten kierunek iść i nadal zastanawiam się czasami nad zmianą, chociaż mój też ciekawy.Inżynieria Naftowa i gazownicza AGH
teraz raczej bym nie polecał bo może być ciężko z pracą o ile nic się nie zmieni na rynkuMiałem na ten kierunek iść i nadal zastanawiam się czasami nad zmianą, chociaż mój też ciekawy.
Chyba jednak zostanę na swoim kierunku, bo trochę stabilniejsza przyszłość :Dteraz raczej bym nie polecał bo może być ciężko z pracą o ile nic się nie zmieni na rynku
Jednak stręczyciel? :DPo 2 tygodniach jebłem tą robotą.W poniedziałek zaczynam nową mam nadzieje lepszą.
Wszystkiego trzeba w życiu spróbować nie?Jednak stręczyciel? :D
Jedziesz do Angli z Pudzila?Wszystkiego trzeba w życiu spróbować nie?

On chyba tylko na CE. Teraz będę jeździł w koło komina. Codziennie w domu weekendy wolne a kasa nawet lepsza niż wcześniej.Jedziesz do Angli z Pudzila?![]()
Co obecnie studiujesz jesli mozna wiedziec? :)Miałem na ten kierunek iść i nadal zastanawiam się czasami nad zmianą, chociaż mój też ciekawy.
Witam kolege, tez AGH z tej stronyInżynieria Naftowa i gazownicza AGH

Metalurgię na WMN :) A Ty?Co obecnie studiujesz jesli mozna wiedziec? :)
Witam kolege, tez AGH z tej strony![]()
Inzynierie mechaniczna na WIMiRze.Metalurgię na WMN :) A Ty?