Zajebiście mnie cieszy, że...

Po 15 mogę się w Plazie ustawić bo idę na piłkę. Po 18 łap mnie w Owczarach. Pussseyyy
Jakbyś był z żoną to czemu nie bo nie będę sam,a jak usłyszy,że idziemy się spotkać z internetowym kumplem od MMA to chyba oszaleje :D

Po 15 mogę się w Plazie ustawić bo idę na piłkę. Po 18 łap mnie w Owczarach. Pussseyyy
Powiedz mi jedną jedyną rzecz, gdzie szukać takiej żony, która z buta przejdzie przez miasto wzdłuż i wszerz i nie będzie marudzić, że ją nogi bolą, albo że się nudzi? No gdzie?

Cieszy mnie to, że w końcu się zebrałem w sobie i zacząłem powoli sprzątać permanentny pierdolnik w swoim pokoju, zrobiłem selekcje ubrań w których nie chodze i wyniosłem do Caritasu. Jeszcze jutro trochę rzeczy poogarniam jako, że mam wolne :)

Że mam tydzień z sushi, w moim mieście są dwie konkurujące ze sobą restauracje z owym typem jedzenia, więc gdy jedna ogłosiła festiwal sushi, gdzie wchodzi się na wejściówkę i je/pije do woli od 19 do 22 w czwartek, to druga, nieznacznie gorsza notabene, chcąc przebić ofertę, zorganizowała swoje urodziny, gdzie od poniedziałku do czwartku po przyjściu do lokalu płaci się raz i je do woli. Tym samym siedzę nażarty tym jedzeniem bogów i bardzo mi z tym dobrze. Uwielbiam sushi :chef:

Ja od pół roku próbuję się zabrać za sushi, ale ceny mnie odstraszają. Jakieś zestawy się zaczynają od 30zł, nie wiadomo czy tym się da najeść..

Back