Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pociąg czy trakcja?Ze Pendolino zamarzlo i mam dzis postojowr
Pociąg czy trakcja?
Ja pierdolę...Pociag
Klimatyzacja za mocnaJa pierdolę...
Przecież teraz i tak nie ma dużego mrozu.

Ja pierdolę...
Przecież teraz i tak nie ma dużego mrozu.
ChuchnijZe Pendolino zamarzlo i mam dzis postojowr
Kaczucha czy ges? Pamietaj zeby zostawic rozowy srodek :)
Ja nie na urlopie śpie do 13 :DŚpię sobie na urlopie do 10![]()
Kaczka. Oczywiście, że pamiętam. Za kogo ty mnie masz, za @MMAkłowicz ??Kaczucha czy ges? Pamietaj zeby zostawic rozowy srodek :)
Smacznego.
Kolego... zważaj na słowa bo się tam zaraz do Ciebie przejde.Kaczka. Oczywiście, że pamiętam. Za kogo ty mnie masz, za @MMAkłowicz ??
Na Krowodrzy siedzę, miłego spaceru heheKolego... zważaj na słowa bo się tam zaraz do Ciebie przejde.
Ja nie na urlopie śpie do 13 :D
Proponuje neutralny grunt - Galeria Bronowice po 15.Wez zone ze soba zeby mial Cie kto pozbierac!Na Krowodrzy siedzę, miłego spaceru hehe
Po 15 mogę się w Plazie ustawić bo idę na piłkę. Po 18 łap mnie w Owczarach. PussseyyyProponuje neutralny grunt - Galeria Bronowice po 15.Wez zone ze soba zeby mial Cie kto pozbierac!
Jakbyś był z żoną to czemu nie bo nie będę sam,a jak usłyszy,że idziemy się spotkać z internetowym kumplem od MMA to chyba oszaleje :DPo 15 mogę się w Plazie ustawić bo idę na piłkę. Po 18 łap mnie w Owczarach. Pussseyyy
Moja już to ogarnia. Rozumie że Internet to nowy real.Jakbyś był z żoną to czemu nie bo nie będę sam,a jak usłyszy,że idziemy się spotkać z internetowym kumplem od MMA to chyba oszaleje :D
Powiedz mi jedną jedyną rzecz, gdzie szukać takiej żony, która z buta przejdzie przez miasto wzdłuż i wszerz i nie będzie marudzić, że ją nogi bolą, albo że się nudzi? No gdzie?Po 15 mogę się w Plazie ustawić bo idę na piłkę. Po 18 łap mnie w Owczarach. Pussseyyy
Na pielgrzymceNo gdzie?

Odradzałbym zbiornik.plPowiedz mi jedną jedyną rzecz, gdzie szukać takiej żony, która z buta przejdzie przez miasto wzdłuż i wszerz i nie będzie marudzić, że ją nogi bolą, albo że się nudzi? No gdzie?
Na siłowni.Powiedz mi jedną jedyną rzecz, gdzie szukać takiej żony, która z buta przejdzie przez miasto wzdłuż i wszerz i nie będzie marudzić, że ją nogi bolą, albo że się nudzi? No gdzie?
Same emerytki na siłowni? :)Nie dobijaj mnie :)
Nie może:DSame emerytki na siłowni? :)