Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dlaczego?ale fajny temat!
mnie cieszy dzisiejszy dobry trening, miły wieczór u dziadków i dowiedzenie się dlaczego mnie tak ciągnie do mma![]()
bo moja rodzina pochodzi z gór, a tam każdy się ostro prał po pyskach :D dzisiaj słuchałam kilka godzin opowieści że tam na weselach to się tłukli tak strasznie, że wielu gości zabierały karetki xDDlaczego?
Żaden wyjątek. Dawne wiejskie wesela tak wyglądały po prostu, na Mazowszu też.bo moja rodzina pochodzi z gór, a tam każdy się ostro prał po pyskach :D dzisiaj słuchałam kilka godzin opowieści że tam na weselach to się tłukli tak strasznie, że wielu gości zabierały karetki xD
Taaaa, a na kazdej wiejskiej zabawie die napierdalali sztachetami. Wieś zawsze takie bzdury opowiada a nigdy nic się nie dzieje.Żaden wyjątek. Dawne wiejskie wesela tak wyglądały po prostu, na Mazowszu też.
Napierdalali. Poczekaj na biografię Jackiewicza to zobaczysz jak to u mnie w okolicy wyglądało ;-)Taaaa, a na kazdej wiejskiej zabawie die napierdalali sztachetami. Wieś zawsze takie bzdury opowiada a nigdy nic się nie dzieje.
Ale serio, bylem spokojnie na kilkudziesięciu zabawach, tyle samo wiejskich dyskotek i nigdy to na mnie wrażenia nie wywarło. Chłopaki ze wsi umiejo tylko za pługiem chodzić a o porządnym mordobiciu nie mają pojęcia.Napierdalali. Poczekaj na biografię Jackiewicza to zobaczysz jak to u mnie w okolicy wyglądało ;-)
Ja te dyskoteki wiejskie znam z opowieści, ale wiarygodnych ludzi i u mnie trochę się działo w okolicy ;-) Jak mówiłem, biografia Jackiewicza będzie ciekawa.Ale serio, bylem spokojnie na kilkudziesięciu zabawach, tyle samo wiejskich dyskotek i nigdy to na mnie wrażenia nie wywarło. Chłopaki ze wsi umiejo tylko za pługiem chodzić a o porządnym mordobiciu nie mają pojęcia.
Mitoman heheJa te dyskoteki wiejskie znam z opowieści, ale wiarygodnych ludzi i u mnie trochę się działo w okolicy ;-) Jak mówiłem, biografia Jackiewicza będzie ciekawa.
To są tak małe miejscowości, że ściema totalna nie przejdzie :-DMitoman hehe

Chłopaki ze wsi umiejo tylko za pługiem chodzić a o porządnym mordobiciu nie mają pojęcia.

?Też nie robią na mnie wrażenia, bo widziałem w użyciu. W mieście:DA widłami w bebzun chcesz, mieszczuchu jeden?
Też nie robią na mnie wrażenia, bo widziałem w użyciu. W mieście:D
Zależy którym końcem;)To mówisz, że Wiedźmina nimi ubijesz, ale Masownika już nie :D?
To jest koniec, który kłóci się z moim BHP. BTW mój kuzyn miał przyjemność z tym końcem, przeszło przez tenisówkę i stopę jak przez masło, nawet nie zdążył kwiknąć #sianokosyA takim z trzema ząbkami :D
A miałeś nie zdać. Kłamczuch i pijak.Zdałem semestr
No bo, wróciłem na chatę, znalazłem w książce zadania i odpowiedzi no i tak wychodziło.Jednak nie miałem widać wszystkiego źle w nichA miałeś nie zdać. Kłamczuch i pijak.
No łosom.No bo, wróciłem na chatę, znalazłem w książce zadania i odpowiedzi no i tak wychodziło.Jednak nie miałem widać wszystkiego źle w nich