mat
UFC Middleweight
Nie. Ci się odezwali pierwsi, warunki w miarę ok to nie będę czekał, bo kasa potrzebna.Edit . Więc jednak nie 'kociarska' ????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie. Ci się odezwali pierwsi, warunki w miarę ok to nie będę czekał, bo kasa potrzebna.Edit . Więc jednak nie 'kociarska' ????
Czyli co, jakiś zabieg teraz? Trzymam kciuki Masowniku. :-)Zostalem praktycznie uzdrowiony:) Dzieki @Mort !
Uleczony to za duże słowo ale po rocznej rehabilitacji najgorszą opcją będzie małoinwazyjna operacja wstawienia miedzy wyrostki kręgosłupa zelowego stabilizatora. A po tym można nawet sport wyczynowo uprawiać. Po drodze może się zdazyc jakiś peszek ale jest Malo prawdopodobny i wiąże sie tylko z wycięciem dysku i tym żelowym czymś. Jest git jak chuj:):)
Po roku rehabilitacji decyzja:)Czyli co, jakiś zabieg teraz? Trzymam kciuki Masowniku. :-)
Jaram się tymi 3 dniami niesamowicie.
schudnij odciążysz kręgosłup :PPo roku rehabilitacji decyzja:)
Dokładnie, dieta. Jak będziemy w tej knajpie to przypilnuję żeby Masu nie wypił browara i zjadł kaczuszkę z sałatką.schudnij odciążysz kręgosłup :P
ps. Zdrowia Masu :D
Oczywiście bez glutenu!Dokładnie, dieta. Jak będziemy w tej knajpie to przypilnuję żeby Masu nie wypił browara i zjadł kaczuszkę z sałatką.
I tu mamy najważniejsze pytanie.Jeśli to była kaczka,którą ludzie dokarmiali chlebem to ma ona w sobie gluten czy nie?Oczywiście bez glutenu!
Mogę!Znaczy sie, ze mozesz lekko utyc, to jedziemy w srode z kebsami!
Zostalem praktycznie uzdrowiony:) Dzieki @Mort !
Uleczony to za duże słowo ale po rocznej rehabilitacji najgorszą opcją będzie małoinwazyjna operacja wstawienia miedzy wyrostki kręgosłupa zelowego stabilizatora. A po tym można nawet sport wyczynowo uprawiać. Po drodze może się zdazyc jakiś peszek ale jest Malo prawdopodobny i wiąże sie tylko z wycięciem dysku i tym żelowym czymś. Jest git jak chuj:):)
Niestety brachu, weekend mam zajety-będę miał psa! Kumpel jedzie na triathlon a ja sprawdzę na przykładzie tego psiaka czy posiadanie zwierzęcia ma u nas sens. Tzn ja wiem że rak a żona nigdy nie miała i chce zobaczyć jak to jest prowadzać kogoś siku yrzy razy dziennie.Będę w Krakowie w weekend, jak chcesz się złapać to omodlę Cię z moją dziewczyną fizycznie. :D
Niestety brachu, weekend mam zajety-będę miał psa! Kumpel jedzie na triathlon a ja sprawdzę na przykładzie tego psiaka czy posiadanie zwierzęcia ma u nas sens. Tzn ja wiem że rak a żona nigdy nie miała i chce zobaczyć jak to jest prowadzać kogoś siku yrzy razy dziennie.
Co będziesz robił w Krakowie, jeśli wolno spytać?Będę w Krakowie w weekend, jak chcesz się złapać to omodlę Cię z moją dziewczyną fizycznie. :D
Co będziesz robił w Krakowie, jeśli wolno spytać?
Hajtasz się? Czy jeszcze nie?Odwiedzam mą lubą
Hajtasz się? Czy jeszcze nie?
Cohones wie wszystko!
Stary...pompka działa mi po alkoholu zmieszanym z lekami zwiotczającymi mięśnie plus podwójnej maksymalnej dawce tramalu. Mały naćpany a wariat;)Przyzwyczajaj się do niebieskich tabletek.![]()
Ostatnia klasa technikum ;-)Już? To sesja nie w lutym :D?
Ostatnia klasa technikum ;-)