Gaara
UFC Heavyweight
Kurwa w końcuZwolniłem się z kołchozu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kurwa w końcuZwolniłem się z kołchozu.
..., że jutro trening bjj, będzie moc, energia.
Nie wiem czym się trudniles, ale jak się meczyles to gratuluję decyzjiZwolniłem się z kołchozu.
MOC! ENERGIA!
Gdzie pracowałeś?Zwolniłem się z kołchozu.
Niektórzy nadal aczka nie mogą się doczekać
Miał być za spanie na dworcu po gali MMA dla mnie i Suchara, ale myślę, że za udział w zlocie dla każdego co uczestniczył będzie lepszy.Przypomnij mi co miałem zrobić? Acziwment za udział na zlocie?
To ja chce za spanie na lotnisku :DMiał być za spanie na dworcu po gali MMA dla mnie i Suchara, ale myślę, że za udział w zlocie dla każdego co uczestniczył będzie lepszy.
Hardkorowi fani MMA śpią na dworcach kolejowych i autobusowych, a nie jakiś burżujskich lotniskach w Irlandii czy innym BerlinieTo ja chce za spanie na lotnisku :D
Hardkorowi fani MMA śpią na dworcach kolejowych i autobusowych, a nie jakiś burżujskich lotniskach w Irlandii czy innym Berlinie
Za udział w zlocie z okazji UFC? To był prawilny zlot a nie jakieś podrabiańce.Wymyślę coś za udział w zlocie.
Za udział w zlocie z okazji UFC? To był prawilny zlot a nie jakieś podrabiańce.
Na ufc byłem. Tylko nie dotarłem do knajpy... A zlot odpływał się w miasteczku studenckim AGH!Przecież Ciebie na obu nie było.
Zlot inthecage. Zlot cohones był w Pincie. Jak chcesz odznaczenie to poproś d&g albo maline :pNa ufc byłem. Tylko nie dotarłem do knajpy... A zlot odpływał się w miasteczku studenckim AGH!
:*No to w tym dniu już mnie nic nie cieszy. Dzięki chłopaki![]()
Jaki zazdrosny

Zlot inthecage. Zlot cohones był w Pincie. Jak chcesz odznaczenie to poproś d&g albo maline :p
Graty, robię ci wjazd na chatę :DŻe będę mieszkał w nowym mieszkanku z ładną studentkąWłaściciel obecnego mieszkania nieco wkurwiony, ale chuj mu w dupe żydowi :)
Graty, robię ci wjazd na chatę :D
brawo Misiu ! Tak trzymaj!No od ostatniej soboty to ja nowe życie zacząłem.Jakoś zacząłem optymistyczniej patrzeć i w ogóle zadowolony jestem.Cieszę się w duchu jak pojebany! :D miczi/michi v.2.0
Tylko skończcie z tymi wpisami w bukmacherskich wiadomo jakich xD