Zajebiście mnie cieszy, że...

Przypomnij mi co miałem zrobić? Acziwment za udział na zlocie?
Miał być za spanie na dworcu po gali MMA dla mnie i Suchara, ale myślę, że za udział w zlocie dla każdego co uczestniczył będzie lepszy.

Hardkorowi fani MMA śpią na dworcach kolejowych i autobusowych, a nie jakiś burżujskich lotniskach w Irlandii czy innym Berlinie

Ja nie popieram tych bredni, więc taki acziwment na Cohones nigdy nie wpadnie :). Wymyślę coś za udział w zlocie.

Chmura i Comber macie po lajku. Co sie będzie panoszył koziołek co nawę na zlocie nie był

Że będę mieszkał w nowym mieszkanku z ładną studentką :star wars: Właściciel obecnego mieszkania nieco wkurwiony, ale chuj mu w dupe żydowi :)

Cieszy mnie, że znalazłem w końcu siłę, aby skończyć pewną bezsensowną od dawna znajomość. Idą zmiany.

No od ostatniej soboty to ja nowe życie zacząłem.Jakoś zacząłem optymistyczniej patrzeć i w ogóle zadowolony jestem.Cieszę się w duchu jak pojebany! :D miczi/michi v.2.0
Tylko skończcie z tymi wpisami w bukmacherskich wiadomo jakich xD

No od ostatniej soboty to ja nowe życie zacząłem.Jakoś zacząłem optymistyczniej patrzeć i w ogóle zadowolony jestem.Cieszę się w duchu jak pojebany! :D miczi/michi v.2.0
Tylko skończcie z tymi wpisami w bukmacherskich wiadomo jakich xD
brawo Misiu ! Tak trzymaj!

Back