HubiSSJ3
UFC Heavyweight
Leca do mnie nowe sluchawki
Najważniejsze pytanie: czy są z wibracjami?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Leca do mnie nowe sluchawki
jak doleca to zapytam eksperta w tej dziedzinieNajważniejsze pytanie: czy są z wibracjami?
Wrocław czy gdzieś dalej?od września kurs oficerski![]()
BircN Ci się darzy mordo. Pozdrowienia od krakusów!od września kurs oficerski![]()
AWLWrocław czy gdzieś dalej?
Ty jestes w armii? Chodza mi po glowie przenosiny do armii ostatnio i nie wiem wlasnie czy jeszcze nie sprobuje w tym roku. WOT w moim wojewodztwie bedzie w 4 miastach i moze tu bedzie opcja sie szybciej dostac bo podoficerow tez podobno im brakuje...od września kurs oficerski![]()
Przecież pisałeś kiedyś , że END monu.od września kurs oficerski![]()
#35»2021321od września kurs oficerski![]()
Pod koniec września mam mieć egzamin w pracy także może będziemy razem świętować.od września kurs oficerski![]()
No i? Kto pisał że to end monu?#35»2021321
#181395»2023806
" Ze w pracy? Wyjebane, jestem tu ostatnie 2 dni"
"Zmieniam robotę i będę się wdrażal w nowej więc mnie nie będzie. #jksw"
Cieszmy się, że to nie początek mon(ar)uNo i? Kto pisał że to end monu?
Tytus za słabo podsluchal w Cinema.No i? Kto pisał że to end monu?
Oszuścik z CiebieNo i? Kto pisał że to end monu?
A jako że piątunio to dziś tylko 13 godzin w robocie + 2 godziny dojazdów. A jutro sobotunio i tylko z 10 godzin się pacnie.
pozazdrościć ;) , TAKA KASA!A jako że piątunio to dziś tylko 13 godzin w robocie + 2 godziny dojazdów. A jutro sobotunio i tylko z 10 godzin się pacnie.
A na urlopie to w ogóle będziesz mógł tylko po 6h dziennie robić!A jako że piątunio to dziś tylko 13 godzin w robocie + 2 godziny dojazdów. A jutro sobotunio i tylko z 10 godzin się pacnie.
Rudy może zazdrościćpozazdrościć ;) , TAKA KASA!![]()
W tym roku miałem tydzień totalnego wolnego. Pierwszy urlop od 2002 roku.A na urlopie to w ogóle będziesz mógł tylko po 6h dziennie robić!
Nowy wóz ?odebralem dzisiaj fure :D kurwa ale bestia
Tak jest, dlugo sie wachalem czy go brac ale w koncu raz sie zyjeNowy wóz ?
bardzo dobre podejścieTak jest, dlugo sie wachalem czy go brac ale w koncu raz sie zyje
Pochwal się co za bestiaodebralem dzisiaj fure :D kurwa ale bestia
Zapraszam z opisem i zdjęciami do właściwego tematu. Jesteśmy ciekawi.odebralem dzisiaj fure :D kurwa ale bestia
odebralem dzisiaj fure :D kurwa ale bestia
Tak jest, dlugo sie wachalem czy go brac ale w koncu raz sie zyje
Pochwal się co za bestia![]()
Ja tez jestem w bojowce aut z salonu. Jebać używki heheodebralem dzisiaj fure :D kurwa ale bestia
Odebrał ją od mechanika...Liczniki trza było przestawiać.Ja tez jestem w bojowce aut z salonu. Jebać używki hehe
VW Scirocco RPochwal się co za bestia![]()
Gdyby byl zamniety dla szerszej publicznosci to juz by tam zdjecia byly :DZapraszam z opisem i zdjęciami do właściwego tematu. Jesteśmy ciekawi.
http://cohones.mmarocks.pl/threads/...-czym-się-poruszamy-po-drogach.13069/page-176
PotwierdzamJa tez jestem w bojowce aut z salonu. Jebać używki hehe