halibut
UFC Middleweight
Widać, w każdym temacie pełno ciebie
Pomyśl sobie jak przejebane tu się ze mną mieli w 2015 roku. Od kwietnia do grudnia l4, pewnie zrobione wtedy 10 tys postów, każdy oczywisćie merytoryczny i wartościowy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Widać, w każdym temacie pełno ciebie
Gratulacje!Dzis o 16 12 zostałem ojcem!coreczka piękny aniołek
kurwa zgłupieje na jej punkcie ja to wiem
będzie pite
jak nic się nie zmieni będę miał moje kobietki już w sobote w domu
![]()
Gratulację. I powodzenia!!Dzis o 16 12 zostałem ojcem!coreczka piękny aniołek
będzie pite
![]()
Co Ty! Ale 1,5 miecha mam wolnego od dzisiaj to może się udaGratulacje!
No i dużo wytrwałości, siły i opanowania życzę! Wyspałeś się na zapas?![]()
Gratulacje.Dzis o 16 12 zostałem ojcem!coreczka piękny aniołek
będzie pite
![]()
Dzis o 16 12 zostałem ojcem!coreczka piękny aniołek
będzie pite
![]()
Wolne nic nie da, ale próbujCo Ty! Ale 1,5 miecha mam wolnego od dzisiaj to może się uda![]()
Dzis o 16 12 zostałem ojcem!coreczka piękny aniołek
będzie pite
![]()
W końcu rzuciłem kwit z wypowiedzeniem w robocie....
To ty się piłką interesujesz?Lechia Gdańsk jest w strefie spadkowej![]()
To ty się piłką interesujesz?![]()
Jeszcze rok temu oglądałem średnio 3-4 całe mecze e#$tr@#l@$y w każdej kolejce, do tego oczywiście wszystkie skróty. Powiem nieskromnie, że jeśli chodzi o lata 2000-2015 to mało jest ludzi, którzy lepiej ode mnie ogarniają te skurwiałe rozgrywki. I nagle, jednego dnia, jebnąłem to wszystko w piździec i teraz jestem największym hejterem polskiej ligi, w tym sezonie nie obejrzałem ani jednego meczu.
uległa Warszawa wjebała z Sheriffem Tyraspol. Przed tym dwumeczem wygłosiłem publicznie deklarację, że jeśli ich nie przejdą, to do końca życia nie obejrzę żadnego meczu uległej. Nie ukrywam, że kiedy skończyło się tak jak się skończyło, poczułem ogromne wkurwienie, bo - obiektywnie patrząc - jest to najlepsza polska drużyna ostatnich lat. Ale potem stwierdziłem, że pójdę za ciosem i że spróbuję w ogóle nie będę oglądać e#$tr@#l@$y. Już po kilku tygodniach zrozumiałem, że tego wstrętnego raka należało wyciąć 15 lat wcześniej i że życie bez oglądania tych pierdolonych paralityków jest znacznie piękniejsze. Musisz tego spróbować.A demolować tramwaje z kolegami i tak będziesz mógł, czyli najważniejszy aspekt kibicowania zostanie zachowany
Gratulacje! A co tak dlugo je trzymaja? Cora zzolkla? Miesiac temu jak mi sie syn urodzil to szybciutko wygonili do domu. Utodzony w piatek a w niedziele wypisali do domu. Dzisiaj ostatni dzien miesiecznego wolnego z tej okazji, boli powrot do roboty. Z corka to strach bo trzeba pilnowac calej okolicy;)Dzis o 16 12 zostałem ojcem!coreczka piękny aniołek
będzie pite
![]()
Tez gratuluje! Sam to niedlugo zrobie tylko z druga firma sie dogadam, czekam na ten dzien!W końcu rzuciłem kwit z wypowiedzeniem w robocie....
No 48 godz bylo. Standard. No ja ostatni raz w robocie bylem 6 marca i wracam dopiero w ta sobote tak wiec poltora miecha wolnego. A tacierzynski trzymam na pozniejGratulacje! A co tak dlugo je trzymaja? Cora zzolkla? Miesiac temu jak mi sie syn urodzil to szybciutko wygonili do domu. Utodzony w piatek a w niedziele wypisali do domu. Dzisiaj ostatni dzien miesiecznego wolnego z tej okazji, boli powrot do roboty. Z corka to strach bo trzeba pilnowac calej okolicy;)
Tez gratuluje! Sam to niedlugo zrobie tylko z druga firma sie dogadam, czekam na ten dzien!
ZDRÓWKAMoja druga córa wniosła dziś o godzinie 13:07 na wagę równiutkie 4.000 kg.
Słuszną linię ma nasza władzaMoja druga córa wniosła dziś o godzinie 13:07 na wagę równiutkie 4.000 kg.
Moja druga córa wniosła dziś o godzinie 13:07 na wagę równiutkie 4.000 kg.
graty koper mordo!!!Moja druga córa wniosła dziś o godzinie 13:07 na wagę równiutkie 4.000 kg.
Dobrze wniosła, nawet nie pytam, jakie substancje wnosiła, bo przemyt to zawsze przemyt...Szacun.Moja druga córa wniosła dziś o godzinie 13:07 na wagę równiutkie 4.000 kg.