Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak reklamują, po wybiegach chodzą, a potem i tak kurwa stanik pod taką bluzką zobaczę na promenadzie. Powinni zabronić ;)
soon... :)
Heheh. Fakt, z boku to może inaczej wyglądać dla postronnej osoby. Nie zrozumieją chyba jedynie ci, którzy nie pracowali przy kompie z netem, wśród ludzi, gdy już byli "uzależnieni" od Rocksów i Cohones :D Ja kiedyś na nocce zapomniałem usunąć jakieś tam kodeki, gdy zainstalowałem je, żeby obejrzeć galę :D Zawsze to robiłem, a pech chciał, że przed wstępnym audytem ISO nie ;) Nic się jednak nie stało :DPanowie, prośba o ukrywanie takich zdjęć w spoilerach, bo możecie komuś narobić przypału w robocie :)
... że nie jaram tego syfu zielonego już :D ludzie jarają i snapy wysyłają jak to robio, a mnie aż ściska w środku, taki to szit :D Never again!
... że nie jaram tego syfu zielonego już :D ludzie jarają i snapy wysyłają jak to robio, a mnie aż ściska w środku, taki to szit :D Never again!
W prawilnej Lumii nie ma spanchata
I Tindera.
Chrześcijański telefon.
"Ruch Rastafari włączył marihuanę do swoich obrzędów. "Ganja" jest używana przez rasta w celu ułatwienia członkom ruchu medytacji, podczas której zgłębiać mogą charakter samego siebie jak i otaczającego ich świata[53]. Rasta wskazują także na źródła biblijne (Księga Rodzaju 1:12, 1:29-31, 9:3; Księga Jeremiasza 6:20), które to mają mówić o tym, że Jah uczynił całą roślinność (w tym ganję) dla człowieka, aby ten z niej korzystał i o tym, że była ona wykorzystywana w celach religijnych przez starożytynych Żydów."co to za bzdury xDDDD
"Ruch Rastafari włączył marihuanę do swoich obrzędów. "Ganja" jest używana przez rasta w celu ułatwienia członkom ruchu medytacji, podczas której zgłębiać mogą charakter samego siebie jak i otaczającego ich świata[53]. Rasta wskazują także na źródła biblijne (Księga Rodzaju 1:12, 1:29-31, 9:3; Księga Jeremiasza 6:20), które to mają mówić o tym, że Jah uczynił całą roślinność (w tym ganję) dla człowieka, aby ten z niej korzystał i o tym, że była ona wykorzystywana w celach religijnych przez starożytynych Żydów."
+ http://faktykonopne.pl/czy-jezus-leczyl-marihuana/
Żydzi? Dziękuję. Postoję.Rasta wskazują także na źródła biblijne (Księga Rodzaju 1:12, 1:29-31, 9:3; Księga Jeremiasza 6:20), które to mają mówić o tym, że Jah uczynił całą roślinność (w tym ganję) dla człowieka, aby ten z niej korzystał i o tym, że była ona wykorzystywana w celach religijnych przez starożytynych Żydów."
Jak to wolne? Kwiatków nie sypiesz? :PPS. cieszy mnie, że jutro wolne :D jeszcze 3 godziny i koniec roboty :D
Jak to wolne? Kwiatków nie sypiesz? :P
ej moda, tak?Panowie, prośba o ukrywanie takich zdjęć w spoilerach, bo możecie komuś narobić przypału w robocie :)
ej moda, tak?
Upały są, daj się biednej kobiecie przewietrzyć !cycki przypał robio!
Myślisz, ze za czasów Jezusa marihuana była traktowana tak jak teraz?... że nie jaram tego syfu zielonego już :D ludzie jarają i snapy wysyłają jak to robio, a mnie aż ściska w środku, taki to szit :D Never again!
wyobrazam sobie judasza chodzacego po dzielni i rapujacego "zlapia cie z gibonem i sanki dostaniesz"Myślisz, ze za czasów Jezusa marihuana była traktowana tak jak teraz?
Myślisz, ze za czasów Jezusa marihuana była traktowana tak jak teraz?
Ja nie mowie o tym, mowie o tym, ze gadasz, ze to świństwo. Dlaczego?Nie wiem i średnio mnie to interere. Wiem jednak, że nie chcę wrócić do palenia. Mówię o swoich subiektywnych odczuciach. Ja się cieszę, że nie jaram. :D
Ja nie mowie o tym, mowie o tym, ze gadasz, ze to świństwo. Dlaczego?
Bardziej interesujące co pod tym linkiem piszą ;) No, ale skąd Twoje przeświadczenie, że to złe? :)nie ma to wyciągnąć dwa cytaty i uczynić z tego doktrynę :D
Oj nie płaczspierdalaj mi z takimi określeniami, na ten moment jedynie wam zwracałem uwagę, nic więcej. marudzenie, krzyczenie, cokolwiek, jak będę płakał to dam znać, serio. :)
cieszę się, że Mort nawraca cohones.