Dawid _Ozdoba-Legenda
UFC Middleweight
Wyglądało jak bójka jakich wiele. Widać, że nawet nikogo to praktycznie nie ruszało.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wyglądało jak bójka jakich wiele. Widać, że nawet nikogo to praktycznie nie ruszało.
Walka z cieniemŁysy na drugim planie kula się sam ze sobą.![]()
Mistrz kungfu potocznie nazywany Procent robi lepsza robotę niż armia.Łysy na drugim planie kula się sam ze sobą.![]()
Może to Murański?Walka z cieniem
Podejrzewam że to ten co złożył dźwignie na koniec udusił?
Bójką bym tego nie nazwał tylko zwykłym sparingiem w BJJ w warunkach ulicznych , agresor pewnie sie przeliczył wcześniej sądzac po reakcji ziomka obok i trafił na kogoś kto ogarnia parter (krzywdy mu tu wielkiej nie zrobił, nawet kontrolował tą balache na ręke a nie bił po mordzie) zresztą od trójkąta/mata leo nie ma szans na trwałe uduszenie jak go puscił w pore (przywrocili mu krążenie)
Niestety jak było raczej się nie dowiemy , tak czy inaczej nie można nazwać tego brutalnym pobiciem ze skutkiem śmiertelnym, jak to sobie pismaki chciały określać. Mi osobiscie wygląda na próbę ostudzenia agresora .Bójką bym tego nie nazwał tylko zwykłym sparingiem w BJJ w warunkach ulicznych , agresor pewnie sie przeliczył wcześniej sądzac po reakcji ziomka obok i trafił na kogoś kto ogarnia parter (krzywdy mu tu wielkiej nie zrobił, nawet kontrolował tą balache na ręke a nie bił po mordzie) zresztą od trójkąta/mata leo nie ma szans na trwałe uduszenie jak go puscił w pore (przywrocili mu krążenie)
Boli?Na pewno z lks. Oni trzymaja wszystkie bramki w Lodzi tak wiec te 2 herbatniki sa na bank powiazani z lks. Pewnie osoby trenujace ale na bank nikt znany z gal i walk itd.

Mnie nic mam sie dobrze:). Stwierdzilem fakt pomimo ze ich nie lubie to zle?Boli?![]()
Przywrócili mu krążenie ale widocznie mózg był długo niedotleniony i była roślina.Bójką bym tego nie nazwał tylko zwykłym sparingiem w BJJ w warunkach ulicznych , agresor pewnie sie przeliczył wcześniej sądzac po reakcji ziomka obok i trafił na kogoś kto ogarnia parter (krzywdy mu tu wielkiej nie zrobił, nawet kontrolował tą balache na ręke a nie bił po mordzie) zresztą od trójkąta/mata leo nie ma szans na trwałe uduszenie jak go puscił w pore (przywrocili mu krążenie)
Hola hola!! 25 lat jest tylko za poważne sprawy- np. VAT8 lat za zabójstwo? nie 25?

Nie można zapominać również o ćwiarze za falszowanie papierków NBP.Hola hola!! 25 lat jest tylko za poważne sprawy- np. VAT![]()
Hola hola!! 25 lat jest tylko za poważne sprawy- np. VAT![]()
Chyba że masz dobre plecy to max zawiasy i przeprosiny.Nie można zapominać również o ćwiarze za falszowanie papierków NBP.
Jak masz dobre plecy to nie parasz się działalnością poza prawem tylko siedzisz w jakiejś radzie nadzorczej albo czymś podobnym i zarabiasz gruby hajs nie robiąc praktycznie nic.Chyba że masz dobre plecy to max zawiasy i przeprosiny.
Kolejny w akcji.
![]()
Zawodnik MMA podejrzany o zabójstwo! Matka ofiary pełna bólu: Zabił mi syna
Mario (+37 l.) nie miał żadnych szans. Został napadnięty przez młodszego o 11 lat napastnika. W dodatku czynnego zawodnika MMA. Bogusław R. miał pobić mężczyznę...www.se.pl
![]()
BogusÅaw Rajtar | MMA Fighter Page | Tapology
BogusÅaw Rajtar (0-1-0) is a Amateur MMA Fighter out of Bedzin, Poland and the #538th ranked Amateur Mens Lightweight in Europe Eastern. View complete Tapology profile, bio, rankings, photos, news and record.www.tapology.com
no ale to jak ma się zrobić znane nazwisko, jak nigdzie go nie publikują przy tej okazji?Pewnie nikt znany bo nazwisko już by wypłynęło.
No nawet jakby był łysy i pił alko to mógł dostać ale od razu nie być ubitym na śmierć bo jednak do takiego czynu to już trzeba się przyłożyć.37 lat i pił alko na dworze....oczywiście łysy.... na pewno za nic dostał
Niezależnie od powodu , nie zabijasz ! Słuchaj trenując znasz swoją siłę i możliwości . Nie wiem kim była ofiara ale na 99,9% nie zasługiwała na śmierć. Z opisu natomiast wynika że nasz bokser uśpił już jegomościa pierwszymi strzalami ,nastepnie pastwił się na nieprzytomnym . Dla mnie dożywocie z automatu .37 lat i pił alko na dworze....oczywiście łysy.... na pewno za nic dostał
A gdzie pobicie ze skutkiem śmiertlenym i za 8 lat widzimy się na wolności no chyba ,że dadzą max to 15 lat ale w to wątpie.Niezależnie od powodu , nie zabijasz ! Słuchaj trenując znasz swoją siłę i możliwości . Nie wiem kim była ofiara ale na 99,9% nie zasługiwała na śmierć. Z opisu natomiast wynika że nasz bokser uśpił już jegomościa pierwszymi strzalami ,nastepnie pastwił się na nieprzytomnym . Dla mnie dożywocie z automatu .
Jedynym pocieszeniem jest ,że demografia pikuje i tych młodych praktycznie nie będzie a większość to pizdy więc szansa ,że spotkasz naćpanego zawodnika mma spada znacznie.Zbliżamy się do czasow gdy młodzi gniewni pojebani po amfie czy innym gównie, po latach treningow będą mogli nam starym najebać.