Zabójstwo na Piotrkowskiej zawodnik MMA udusił mężczyznę Łódź

Ja myślałem ,że tam była walka o pas weekendowego pijaczyny a to taka kulanka i od tego zginął.
Ja prld tak głupiej śmierci to nie da się nawet przewidzieć

Bójką bym tego nie nazwał tylko zwykłym sparingiem w BJJ w warunkach ulicznych , agresor pewnie sie przeliczył wcześniej sądzac po reakcji ziomka obok i trafił na kogoś kto ogarnia parter (krzywdy mu tu wielkiej nie zrobił, nawet kontrolował tą balache na ręke a nie bił po mordzie) zresztą od trójkąta/mata leo nie ma szans na trwałe uduszenie jak go puscił w pore (przywrocili mu krążenie)

Bójką bym tego nie nazwał tylko zwykłym sparingiem w BJJ w warunkach ulicznych , agresor pewnie sie przeliczył wcześniej sądzac po reakcji ziomka obok i trafił na kogoś kto ogarnia parter (krzywdy mu tu wielkiej nie zrobił, nawet kontrolował tą balache na ręke a nie bił po mordzie) zresztą od trójkąta/mata leo nie ma szans na trwałe uduszenie jak go puscił w pore (przywrocili mu krążenie)

Nie ma na filmie końca tej awantury.

Podejrzewam że sprawa eskalowała i w końcu musiał założyć duszenie które przeciągnął.

Niestety jak było raczej się nie dowiemy , tak czy inaczej nie można nazwać tego brutalnym pobiciem ze skutkiem śmiertelnym, jak to sobie pismaki chciały określać. Mi osobiscie wygląda na próbę ostudzenia agresora .

Z tym duszeniem to nie wiemy jak było. Dużo razy widziałem jak ktoś ,,odpływa" na treningu. Sam raz udusiłem tak kolegę na sparingu, że nie poczułem jak klepnął i odleciał. Raz na zawodach nie odklepałem duszenia i też się obudziłem chwilę później. Teoretycznie takie coś nie jest groźne, ale na ulicy pod klubem może być różnie. Może chłop był pijany/naćpany, może padła mu pikawa. Kiedyś po pijaku udusiłem gnoja z kastetem na ręku. Pamiętam że lekko podchmielony, po około 8-10 piwach , trzymałem mata leo aż czułem jak opadły mu ręce, przytrzymałem jeszcze kilka sekund dla pewności i chciałem go odłożyć na ziemię i gdzieś na wysokości bioder go puściłem, a tu nagle ŁUP jak przyjebał głową w chodnik, patrzę struga krwi się leje. Myślę ,,o kurwa zabiłem go", ale za chwilę słyszę jak harczy, zdjąłem mu kastet z dłoni i liściami go dobudziłem. Nagle wpadła policja, gnoje zaczęły uciekać, a że nas było tylko 2 to wyrzuciłem kastet i jakby nigdy nic poszliśmy z kolegą, a policja ganiała za tamtymi. I dlatego polecam nie oceniać, że chłop to jakiś śmieć i zabił. Ja się śmieciem nie czuję, a też mogłem coś takiego zrobić. Małolaci nas zaczęli napierdalać na parkiecie za to że chyba spoglądaliśmy na ich koleżanki. Później na podwórku przed klubem do nas wyskoczyło chyba z 6, więc im zaproponowałem, że jak są odważni to niech wystawią jednego i idziemy kulturalnie za blok 1 na 1. Nikt nie chciał iść. Uznaliśmy że w takim razie idziemy to nagle zaczęli na nas biec i złapałem pierwszego lepszego udusiłem. Kastet zobaczyłem dopiero jak leżal. Różnie w życiu bywa.

Przywrócili mu krążenie ale widocznie mózg był długo niedotleniony i była roślina.
To są tak głupie sytuacje ,że człowiek może sobie i komuś zniszczyć życie jak patrzę obecnie na to.
Kiedyś tak nie myślałem za młodego ale faktycznie jak prorok będzie kumaty to powoła biegłych typowo od sw i mogą gościa wysłać na bardzo długie wakacje.

To nie łksiak i żaden zawodnik MMA tylko były mistrz Europy bjj (czego nie widać na filmie bo słabe flow przy kręceniu balachy/trójkąta) video jest kontynuacją wcześniejszej bójki jakich wiele na terenie całego kraju, mega nieszczęśliwe zakończenie i pewnie przyszłe konsekwencje dla w/w

Kolejny w akcji.

Kolejny w akcji.

37 lat i pił alko na dworze....oczywiście łysy.... na pewno za nic dostał

No nawet jakby był łysy i pił alko to mógł dostać ale od razu nie być ubitym na śmierć bo jednak do takiego czynu to już trzeba się przyłożyć.
A to ,że do mma idzie od zawsze sama patologia to mnie nie dziwi.

Niezależnie od powodu , nie zabijasz ! Słuchaj trenując znasz swoją siłę i możliwości . Nie wiem kim była ofiara ale na 99,9% nie zasługiwała na śmierć. Z opisu natomiast wynika że nasz bokser uśpił już jegomościa pierwszymi strzalami ,nastepnie pastwił się na nieprzytomnym . Dla mnie dożywocie z automatu .

Niezależnie od powodu , nie zabijasz ! Słuchaj trenując znasz swoją siłę i możliwości . Nie wiem kim była ofiara ale na 99,9% nie zasługiwała na śmierć. Z opisu natomiast wynika że nasz bokser uśpił już jegomościa pierwszymi strzalami ,nastepnie pastwił się na nieprzytomnym . Dla mnie dożywocie z automatu .
A gdzie pobicie ze skutkiem śmiertlenym i za 8 lat widzimy się na wolności no chyba ,że dadzą max to 15 lat ale w to wątpie.
Sędziowie mają ważniejsze sprawy o to kto jest neosędzią a kto paleo itp a wyrok jaki wyda taki wyda.
U nas to jest cały system sprawiedliwości patologiczny gdzie w USA zwieńczeniem kariery prawniczej jest zostanie sędzią i tam się nie cackają i lecą wyroki odpowiednie do przewinienia a nie jak u nas róbta co chceta pan sędzia przejdzie w stan spoczynku i nic go nie interesuje.

Zbliżamy się do czasow gdy młodzi gniewni pojebani po amfie czy innym gównie, po latach treningow będą mogli nam starym najebać.
Jedynym pocieszeniem jest ,że demografia pikuje i tych młodych praktycznie nie będzie a większość to pizdy więc szansa ,że spotkasz naćpanego zawodnika mma spada znacznie.

Back