Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A chęć do pracy Cię nie nachodzi po Yerbie?Też tak macie po yerbie ze sie Wam wlacza "gastro" i macie apetyt na jedzenie?
Doświadczenie po piciu smakowych yerb.
Ale po klasycznej chyba tez tak mialem.

nie odpowiedziales na pytanieczemu on to zatytuował yerba mate , weź mu napisz ze ma blad w tytule :P
PS.
a co do yerb to wlasnie zamowilem wspolnie ze swoją kilka roznych rodzai za prawie 100 zł

nie odpowiedziales na pytanie![]()
A piłeś z Argentyny ‚cuguar cum shot’? Messi to pije.ja polecam firmę El Fuego z Paragwaju ( El Fuego Elaborada i Menta Limon ) oraz firmę Yaguar z Brazylii ( Yaguar Elaborada i Yaguar Coconut )
Welcome DeLonghi, żegnaj YerbaMój topowy zestaw, skonczylem już z próbkami i testowaniem nowości, mam juz swoich faworytów wśród Yerba Mate, polecam.View attachment 52882

Będzie na dwa baty jechałWelcome DeLonghi, żegnaj Yerba
![]()

On nie wie co to znaczyBędzie na dwa baty jechał![]()

Będzie na dwa baty jechał
Bastek są pomówienia w HP na twoja osobę, wydasz oświadczenie?

Będzie na dwa baty jechał
To jeszcze do tych używek dołączTaki wlasnie zamiar mam ^^
Jednego dnia to innego tamto lub jedno i drugie bo w sumie najczesciej bedzie robiona latte w moim przypadku

To jeszcze do tych używek dołącz
![]()
wtedy żaden lekarz nie będzie potrzebny, wszystko się uleczy
![]()
I masz słusznośćwidzialem jak koledzy wciagali, od samego patrzenia mi juz niedobrze bylo, takze nie dzieki, ale nie skorzystam
Wydałeś 1/3 zasiłku na herbatę?czemu on to zatytuował yerba mate , weź mu napisz ze ma blad w tytule :P
PS.
a co do yerb to wlasnie zamowilem wspolnie ze swoją kilka roznych rodzai za prawie 100 zł

To jeszcze do tych używek dołącz
![]()
wtedy żaden lekarz nie będzie potrzebny, wszystko się uleczy
![]()

E tam... od razu powypala wrzodyJak dosypie do Yerby albo sypnie do ekspresu to bebechy nie wytrzymają
![]()

Yerba mate cerveza top. Piłem nie raz, fajnie klepieW tym tygodniu planuje testy yerby kokosowej z mlekiem oraz yerby (jeszcze sie zastanowie ktorej) z piwem.
Stay tuned.
Już nie możemy się doczekać, tak samo jak powrotu twojego kochanego przyjaciela Marcincoxa na forumekW tym tygodniu planuje testy yerby kokosowej z mlekiem oraz yerby (jeszcze sie zastanowie ktorej) z piwem.
Stay tuned.

Yerba mate cerveza top. Piłem nie raz, fajnie klepie
Zimne, oczywiście. Z lodoweczkiAbo wlasnie zastanawiam sie jaka temperatura piwa ma być ? Wlozyc go na kilka godzin do lodówki ?
Jak chcesz zachować "złotą zasadę" z tego art.?Mate de Leche, czyli yerba z mlekiem
GorÄce mleko zamiast wody!? Brzmi jak dziwny żart, ale kiedy za oknem szaro, zimno i plucha, może warto daÄ szansÄ nowym smakom... Jaka yerba bÄdzie odpowiednia...blog.dobreziele.pl
Jak chcesz zachować "złotą zasadę" z tego art.?