Prorok Izajasz
UFC Middleweight
Wkurwia mnie ostatnio życie w Polsce. Dokąd polecacie wypierdolić na rok ? a potem się zobaczy ? Jaki kraj ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie lubie bambusów.Afryka![]()
Znajdź kraj w którym lubią PolakówNie lubie bambusów.
jak BorekTajlandia
Jeśli lubisz ciepło, nie znosisz lewactwa to Texas lub Floryda w USA. Jeśli nie lubisz gorąca - Alaska lub Kanada ale daleko od granicy z USA, wtedy być może lewactwo Cię tak bardzo nie ugodzi.Wkurwia mnie ostatnio życie w Polsce. Dokąd polecacie wypierdolić na rok ? a potem się zobaczy ? Jaki kraj ?
A tam jest net i betfair legalny ? żebym mógł izydory od zabójcy grać ?Tajlandia
A tam jest net i betfair legalny ? żebym mógł izydory od zabójcy grać ?
Jeśli Europa to Szwajcaria.
Zdecydowanie polecam, jest pieknie, niezalezni od UE a raczej unia od nich zalezna. Dobre zarobki, koszt zycia spory szczegolnie mieszkania.Szwajcaria
Zdecydowanie polecam, jest pieknie, niezalezni od UE a raczej unia od nich zalezna. Dobre zarobki,
Jedyny minus to duzo kolorowych
W sensie, pasuja Ci?
Tylko w sumie połowa tego gifu oddaje moje przemyślenia.W sensie, pasuja Ci?a to spoko...
No niestety.. pozniej juz czlowiek przestaje zwracac na to uwage jak w Holandii.Tylko w sumie połowa tego gifu oddaje moje przemyślenia.
Pierwsze dwie sekundy![]()
No to chuj z nimi. Już mi się nie podobają.No niestety.. pozniej juz czlowiek przestaje zwracac na to uwage jak w Holandii.
W mniejszych miescinach jest spoko gorzej z duzymi.
Juz procent szczepien pokazal ze nie jestesmy (w 50 proc.No to chuj z nimi. Już mi się nie podobają.
Poza tym trza kombinować jak z tej jebanej UE się odłączyć i co zrobić żeby te złodziejskie kurwy z Wiejskiej miały oddech społeczeństwa na plecach by nie było tego, co się teraz dzieje.
Jak wszyscy normalni wyjadą, to zostaną tylko te lewackie kurwy, a wtedy Polska przestanie istnieć.
A o Izraelu myslales Proroku Izajaszu?Wkurwia mnie ostatnio życie w Polsce. Dokąd polecacie wypierdolić na rok ? a potem się zobaczy ? Jaki kraj ?
U nas mamy przeca ukropolinA o Izraelu myslales Proroku Izajaszu?![]()
Islandia. Koloru mało, ogólnie ludzi mało, krajobrazy przepiękne, hajs dobry, tylko zadupie kompletne (stąd ludzi mało). Zawody specyficzne.Wkurwia mnie ostatnio życie w Polsce. Dokąd polecacie wypierdolić na rok ? a potem się zobaczy ? Jaki kraj ?
O, zdublowałem. Ale masz zabawny avatarekIslandia jak zniesiesz klimat
A jak bomba jebnie kiedy będę jadł kebsa ?Ukraina dzisiaj daje potężne możliwości dla ludzi z pomysłami i inicjatywą.
Szczególnie wschodnia Ukraina.
Miałeś na myśli Palestynę?A o Izraelu myslales Proroku Izajaszu?![]()
Jebnie to jebnie, na chuj drążyć tematA jak bomba jebnie kiedy będę jadł kebsa ?