majkelo89
UFC Middleweight
Albo, że będzie miała w ogóle taki sam tytuł
I ta naiwna wiara w to, że gra będzie przypominała to co jest na obrazku przyklejonym do dyskietki![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Albo, że będzie miała w ogóle taki sam tytuł
I ta naiwna wiara w to, że gra będzie przypominała to co jest na obrazku przyklejonym do dyskietki![]()

Albo jak naklejka była od Złotej Piątki a okazało się, że to kolejne 9999999 in 1

Ooooo to byłby cios poniżej pasa.Albo jak naklejka była od Złotej Piątki a okazało się, że to kolejne 9999999 in 1![]()
Albo w ZX Spectrum, Commodore, Atari...Albo rozregulowana głowica w magnetowidzie
![]()
Właśnie oglądam sobie na YT zestawy Lego, które zawsze chciałem mieć. Moje największe marzenie lat gówięcych
Ciekawe skąd miał na to pieniążki?
Wersja partyzantów

Najlepsze były z rękawiczek gumowych.Wersja partyzantów
Edit
Pamiętam jak wyrzucalem swoją przez okno jak dzielnicowy zapukał do drzwi![]()
Te banknoty są już nieważne, ponieważ została tam już ładnych kilka temu przeprowadzona denominacjaCiekawe jak poradziliby sobie z denominacją w Zimbabwe?
![]()

Pamiętam jak wyrzucalem swoją przez okno jak dzielnicowy zapukał do drzwi![]()

ja, zawsze je biłem i głodziłem. może dobrze że nie mam dzieciKto się bawił Tamagotchi ?
View attachment 16307

Miałem i byłem dobrym opiekunemKto się bawił Tamagotchi ?
View attachment 16307

Miałem podróbę i to gówno nigdy nie żyło dłużej niż 9 dniKto się bawił Tamagotchi ?
View attachment 16307

Jaka to była dobra bajka![]()
Jaka to była dobra bajka![]()