Z tymi pizdami w okularach to przyznaje że przesadziłem więc przepraszam wszystkich których uraziłem, tak naprawdę to każdego tu lubię na forum, może prócz 2-3 osob no i nie powinienem tak pisać, w sumie to przyznam się że sam powinienem kiedyś nosić okulary i nawet mam gdzieś w szafce ale mi nie pomagają i nie pomagały ( jedno oko gorzej widzi) więc ich nie nosiłem
A co do obiektywizmu na forum, rację ma ten który ma więcej lajków, tak to działa.
Nawet jak znajdą się osoby co się zgadzają z tym "nielajkowanym" i widzą że tamten ma 15 to nawet nie chce im się często wypowiadać bo i tak nie da się przegadać takiej grupy.
Jak się jeszcze raz wkręcę w jakąś śmieszną, bezsensowną awanturę to robię sobie przerwę od forum na miesiąc, a jak to nie pomoże to na pół roku, to nie jest przypadek że biorę udział w 90% kłótni. W prawdziwym życiu też nie raz po łypie dostałem za podobne głupoty.
Ps po edytowaniu.
Napiszę oficjalnie tutaj, wrzucam Sebastiana do ignorowanych jako jedynego na tym forum, on nigdy nie pisze nic wartościowego czy ciekawego, a często mnie irytuje.