Wrocław 71 dziwki

Z jednej strony jest mi z tym źle, bo serio tu lubię te wszystkie mordy i niepotrzebne i z totalnej głupoty się to zaczęło.
Z drugiej nie mogłem powstrzymać od śmiechu.
Wygrała dziś ze mną ta ciemna moja strona i wstałem specjalnie o 5.00 by porobić to co najważniejsze, a na resztę dnia wylosowałem sobie urlop, żeby na bieżąco czytać temat zanim go ktoś skasuje :mamed:
IMG_20250104_160127.jpg

Z tymi pizdami w okularach to przyznaje że przesadziłem więc przepraszam wszystkich których uraziłem, tak naprawdę to każdego tu lubię na forum, może prócz 2-3 osob no i nie powinienem tak pisać, w sumie to przyznam się że sam powinienem kiedyś nosić okulary i nawet mam gdzieś w szafce ale mi nie pomagają i nie pomagały ( jedno oko gorzej widzi) więc ich nie nosiłem:juanlaugh:

A co do obiektywizmu na forum, rację ma ten który ma więcej lajków, tak to działa.
Nawet jak znajdą się osoby co się zgadzają z tym "nielajkowanym" i widzą że tamten ma 15 to nawet nie chce im się często wypowiadać bo i tak nie da się przegadać takiej grupy.

Jak się jeszcze raz wkręcę w jakąś śmieszną, bezsensowną awanturę to robię sobie przerwę od forum na miesiąc, a jak to nie pomoże to na pół roku, to nie jest przypadek że biorę udział w 90% kłótni. W prawdziwym życiu też nie raz po łypie dostałem za podobne głupoty.

Ps po edytowaniu.

Napiszę oficjalnie tutaj, wrzucam Sebastiana do ignorowanych jako jedynego na tym forum, on nigdy nie pisze nic wartościowego czy ciekawego, a często mnie irytuje.

Z tymi pizdami w okularach to przyznaje że przesadziłem więc przepraszam wszystkich których uraziłem, tak naprawdę to każdego tu lubię na forum, może prócz 2-3 osob no i nie powinienem tak pisać, w sumie to przyznam się że sam powinienem kiedyś nosić okulary i nawet mam gdzieś w szafce ale mi nie pomagają i nie pomagały ( jedno oko gorzej widzi) więc ich nie nosiłem:juanlaugh:

A co do obiektywizmu na forum, rację ma ten który ma więcej lajków, tak to działa.
Nawet jak znajdą się osoby co się zgadzają z tym "nielajkowanym" i widzą że tamten ma 15 to nawet nie chce im się często wypowiadać bo i tak nie da się przegadać takiej grupy.

Jak się jeszcze raz wkręcę w jakąś śmieszną, bezsensowną awanturę to robię sobie przerwę od forum na miesiąc, a jak to nie pomoże to na pół roku, to nie jest przypadek że biorę udział w 90% kłótni. W prawdziwym życiu też nie raz po łypie dostałem za podobne głupoty.

Ps po edytowaniu.

Napiszę oficjalnie tutaj, wrzucam Sebastiana do ignorowanych jako jedynego na tym forum, on nigdy nie pisze nic wartościowego czy ciekawego, a często mnie irytuje.
Krecik, ale jak wrzucisz sebe do ignora, to nie zrozumiesz polowy hyde parku.

Czasami lubię się pokłócić, a jak widzę ataki z kilku stron, to się włącza syndrom oblężonej twierdzy, nie wiem czy zauważyłeś czy nie ale życzyłem im dobrej zabawy, i się zaczęło, a że oni się nawzajem na mnie nakręcają czy nakręcali ( nie wiem jakie są nastroje obecnie) to już nie moja wina.

A później zza pleców kolegów jak zwykle wyłoniła się niewinna owieczka. A że niektórzy tu mają syndrom tatusia względem jego osoby to ja nic nie poradzę.
Przez całe spotkanie nawet o tobie nie wspomnieliśmy.

Krecik, ale jak wrzucisz sebe do ignora, to nie zrozumiesz polowy hyde parku.
Może to i lepiej.

@Gaara no kłócił o to się akurat nie będę, wierze.
Tylko zadziałał efekt solidarności z kolegami jak zobaczyli wymianę zdań któregoś z kimś obcym na forum.
Dziwnym trafem @Mnichu na trzeźwo się do mnie nie dopierdala, prócz tego gdy wtedy wyjebałem z tym 500+ i zostałem zgaszony podatkami :beczka:

Ale ja nie jestem polonistą, po prostu moje tereny pamietaja Bandere w inny sposob i chyba dobrze o tym wiesz i normalnie prowokujesz.
Ale jak ktoś nadał mi ksywę kilkanaście lat temu i nie miała powiązania z tym ukrem to jestem z Ukrainy?

Czy muszę zmienić pseudonim i mówić do znajomych, żeby teraz mówili do mnie Czesiek, bo jesteś wrażliwy i Cię prowokuję?

Zastanów się i bez spiny:beer:

Ale jak ktoś nadał mi ksywę kilkanaście lat temu i nie miała powiązania z tym ukrem to jestem z Ukrainy?

Czy muszę zmienić pseudonim i mówić do znajomych, żeby teraz mówili do mnie Czesiek, bo jesteś wrażliwy i Cię prowokuję?

Zastanów się i bez spiny:beer:
Ale ja sie do cienie nawet nie przyjebalem. Po prostu mowie, ze bandera kojarzy sie polakom z czyms innym, niz z toba co plywa pod bandera. EOT.

Bastian,
barmańska poszła w odstawkę ?

Tak, oficjalnie już. Koniec z barmańską od nowego roku.

A to piwo polecilo mi kilka osob w ostatnich kilkudziesieciu dniach.

Jeszcze nie otworzylem, ale pewno wleci jutro do spaghetti :D

Back