Wrocław 71 dziwki

Wybranymi, wyimaginowanymi kurwa bo nikomu się nie pokażesz internowa pizdeczke. :lol: Najzabawniejsze jest to że to Ty mnie pierwszy zacytowałeś a później się przypierdalasz ale ludzie o niskim IQ jak Ty tak mają.

Czy Ty masz jakiś fetysz halibuta? Ja tego człowieka nawet nigdy nie spotkałem ale patrząc na Twoje reakcje to jest to ktoś, bez kogo nie możesz żyć.
Starą dupy nie dała że tyle o tych pizdach piszesz czy jaki masz problem ?

Starą dupy nie dała że tyle o tych pizdach piszesz czy jaki masz problem ?

Patrzcie kurwa jaka banda cwela się tu zleciała, 7 na jednego, z tego co widzę to poważni się wycofali a płotki ciągną temat :juanlaugh:
Rozmawiam z Tobą sam, możesz od tego odwraca ćuwagę jak chcesz ale nic tego nie zmieni. To, czy mi moja stara nie dała to jestem w szczęśliwym związku od 10 to, jest to coś czego taki półczłowiek jak ty nigdy nie osiągnie.

przypierdalasz ale ludzie o niskim IQ jak Ty tak mają.
Czy Ty masz jakiś fetysz halibuta? Ja tego człowieka nawet nigdy nie spotkałem ale patrząc na Twoje reakcje to jest to ktoś, bez kogo nie możesz żyć.
108 IQ to chyba nie tak mało, ale za to ty masz chyba mniej niż 100, bo właśnie napisałeś że jesteś od halipeta, próbując pisać że od niego nie jesteś, farmaceuta a taki głąb, no kurwa...

w ciagnieciu to ty jestes mistrzem co wieczor Lysenowi
A w mordę mi do powiesz śmieciu czy @mewson z którym piwo wypiłeś czy @Gaara będziesz się zasłaniał dziwko bez honoru?
Wyjebali cię do Wrocławia dziwko bo siostra z brzuchem wróciła puszczając się z czarnuchem na Erasmusie i pięterko było zbyt ciasne?

A wy się za taką kurwą wstawiacie, w porządku chłopak co nie @mewson ?
Jak Andrzejowi było trudno w życiu to śmieć się śmiał i o jego kobiecie gadał, a wy taką kurwę pod skrzydło bierzecie, a przypominam że śmieć nawet nie przeprosił, skąd wiem? Bo nadrabiam HP.

Co nie @Miskatonic?

108 IQ to chyba nie tak mało, ale za to ty masz chyba mniej niż 100, bo właśnie napisałeś że jesteś od halipeta, próbując pisać że od niego nie jesteś, farmaceuta a taki głąb, no kurwa...
A w którym miejscu to napisałem, aż sam jestem ciekawy :beczka:

Rozmawiam z Tobą sam, możesz od tego odwraca ćuwagę jak chcesz ale nic tego nie zmieni. To, czy mi moja stara nie dała to jestem w szczęśliwym związku od 10 to, jest to coś czego taki półczłowiek jak ty nigdy nie osiągnie.
Erotyczne pif paf w stronę twojej twarzy pecie.

@Siedem alle co ty pierdolisz? Nawet nie czytałem reszty, zamówienia zagrodę i nenra na ciążę
Jutro przeczytasz na trzeźwo to rozjebiesz balastka na następnym złocie za wpierdalania się w nie swój przedział pod boostowany większymi kolegami.

@Baasteek i co śmieciu dupa cicho bo nie ma kolegów? Dawaj na ring dziwko, chodzimy w tej samej kategorii wagowej.
Czy może dupa osrana?
Bym ci kurwo łeb wyrwał i by się twoja impreza skończyła.

Ty bierzesz jednego, ja jednego, spotykamy się gdzieś i wyjaśniamy na środku trasy. Pasuje? Oczywiście wszystko może być nagrane.

Skoro tak mnie dziś dojechales na forum to nie będziesz miał chyba problemu by mnie dojechać na żywo?

A do reszty, my chodzimy w tej samej wadze więc proszę się nie wpierdalać.

Last edited:
w mordę mi do powiesz śmieciu
W mordę ci nikt nic nie powie, bo zawsze kładziesz się brzuchem do góry jak zbity kundel jeśli jest ryzyko konfrontacji w prawdziwym życiu.

Może idź na terapię i zamiast zgrywać e-gita na forum internetowym zacznij robić coś ze swoimi życiem.
Pozdrawiam.

W mordę ci nikt nic nie powie, bo zawsze kładziesz się brzuchem do góry jak zbity kundel jeśli jest ryzyko konfrontacji w prawdziwym życiu.

Może idź na terapię i zamiast zgrywać e-gita na forum internetowym zacznij robić coś ze swoimi życiem.
Pozdrawiam.
Zamknij pizde i się nie wpierdalaj lamusie jak nie ciebie temat dotyczy

Następny kurwa który mnie zna i wie co robię w podbramkowej sytuacji. Żałosne.

Widzę że tu już wszyscy znają tą pizde i anonima z internetu. To jest bardzo ciekawe zjawisko.

Zamknij pizde i się nie wpierdalaj lamusie jak nie ciebie temat dotyczy
Szczekasz na forum jak kundelek mojej sąsiadki.

Za @Baastek się nie wypowiem pod tym względem ale jak chcesz się konfrontować czy to mówieniem czegoś w mordę, czy to pięściami czy przy flaszce to niech @Dzihados zrobi nam priv, wymienimy się kontaktami i ustawimy się na spotkanie bliżej wiosny.

Szczekasz na forum jak kundelek mojej sąsiadki.

Za @Baastek się nie wypowiem pod tym względem ale jak chcesz się konfrontować czy to mówieniem czegoś w mordę, czy to pięściami czy przy flaszce go niech @Dzihados zrobi nam priv, wymienimy się kontaktami i ustawimy się na spotkanie bliżej wiosny.
Waga?
Nie chcę się wypowiadać, ale wstawię się za tę pizdę która prowokuje :juanlaugh:
Priv? Dogadamy się tutaj.
Co ważysz 90kg? To nie ma problemu, wystawie ci chłopaka bo ja się z cięższymi już nie bije.

To będzie wasza wspólna decyzja?
Nie, zruchamy cię na zmianę.

Ile na wadze?

90? To spierdalaj.

Ja mam tyle co on, rozumiesz różnice? A jak chcesz się sprawdzić to tak jak wspominałem mogę chłopaka tobie wystawić żebyś sprawdził swoje umiejętności.

Back