Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Starą dupy nie dała że tyle o tych pizdach piszesz czy jaki masz problem ?Wybranymi, wyimaginowanymi kurwa bo nikomu się nie pokażesz internowa pizdeczke.Najzabawniejsze jest to że to Ty mnie pierwszy zacytowałeś a później się przypierdalasz ale ludzie o niskim IQ jak Ty tak mają.
Czy Ty masz jakiś fetysz halibuta? Ja tego człowieka nawet nigdy nie spotkałem ale patrząc na Twoje reakcje to jest to ktoś, bez kogo nie możesz żyć.
Patrzcie kurwa jaka banda cwela się tu zleciała, 7 na jednego, z tego co widzę to poważni się wycofali a płotki ciągną temat![]()
Starą dupy nie dała że tyle o tych pizdach piszesz czy jaki masz problem ?
Rozmawiam z Tobą sam, możesz od tego odwraca ćuwagę jak chcesz ale nic tego nie zmieni. To, czy mi moja stara nie dała to jestem w szczęśliwym związku od 10 to, jest to coś czego taki półczłowiek jak ty nigdy nie osiągnie.Patrzcie kurwa jaka banda cwela się tu zleciała, 7 na jednego, z tego co widzę to poważni się wycofali a płotki ciągną temat![]()
Balas co sie odpalił po kilku głębszych i w obstawie większych kolegów![]()

108 IQ to chyba nie tak mało, ale za to ty masz chyba mniej niż 100, bo właśnie napisałeś że jesteś od halipeta, próbując pisać że od niego nie jesteś, farmaceuta a taki głąb, no kurwa...przypierdalasz ale ludzie o niskim IQ jak Ty tak mają.
Czy Ty masz jakiś fetysz halibuta? Ja tego człowieka nawet nigdy nie spotkałem ale patrząc na Twoje reakcje to jest to ktoś, bez kogo nie możesz żyć.
Babels ty to jednak jesteś niezły skurwiel !!!cisnalem go juz przeciez przed zlotem w Hyde Parku, sprawdz sobie![]()
Cisnąć to możesz kolegę czy kuzyna kaena w dupę na sanockim rewirze.cisnalem go juz przeciez przed zlotem w Hyde Parku, sprawdz sobie![]()
A w mordę mi do powiesz śmieciu czy @mewson z którym piwo wypiłeś czy @Gaara będziesz się zasłaniał dziwko bez honoru?w ciagnieciu to ty jestes mistrzem co wieczor Lysenowi
A w którym miejscu to napisałem, aż sam jestem ciekawy108 IQ to chyba nie tak mało, ale za to ty masz chyba mniej niż 100, bo właśnie napisałeś że jesteś od halipeta, próbując pisać że od niego nie jesteś, farmaceuta a taki głąb, no kurwa...

Erotyczne pif paf w stronę twojej twarzy pecie.Rozmawiam z Tobą sam, możesz od tego odwraca ćuwagę jak chcesz ale nic tego nie zmieni. To, czy mi moja stara nie dała to jestem w szczęśliwym związku od 10 to, jest to coś czego taki półczłowiek jak ty nigdy nie osiągnie.
Te farmaceuta, pogrążaj się dalej.A w którym miejscu to napisałem, aż sam jestem ciekawy![]()
W mordę ci nikt nic nie powie, bo zawsze kładziesz się brzuchem do góry jak zbity kundel jeśli jest ryzyko konfrontacji w prawdziwym życiu.w mordę mi do powiesz śmieciu
Zamknij pizde i się nie wpierdalaj lamusie jak nie ciebie temat dotyczyW mordę ci nikt nic nie powie, bo zawsze kładziesz się brzuchem do góry jak zbity kundel jeśli jest ryzyko konfrontacji w prawdziwym życiu.
Może idź na terapię i zamiast zgrywać e-gita na forum internetowym zacznij robić coś ze swoimi życiem.
Pozdrawiam.
Szczekasz na forum jak kundelek mojej sąsiadki.Zamknij pizde i się nie wpierdalaj lamusie jak nie ciebie temat dotyczy
Waga?Szczekasz na forum jak kundelek mojej sąsiadki.
Za @Baastek się nie wypowiem pod tym względem ale jak chcesz się konfrontować czy to mówieniem czegoś w mordę, czy to pięściami czy przy flaszce go niech @Dzihados zrobi nam priv, wymienimy się kontaktami i ustawimy się na spotkanie bliżej wiosny.

Withings ale mogę ci podarować droższą jeśli potrzebujesz.Waga?
AhaWithings ale mogę ci podarować droższą jeśli potrzebujesz.
To będzie wasza wspólna decyzja?Co ważysz 90kg? To nie ma problemu, wystawie ci chłopaka bo ja się z cięższymi już nie bije.
Nie, zruchamy cię na zmianę.To będzie wasza wspólna decyzja?
Tylko utwierdzasz mnie w przekonaniu, że jesteś forumowym napinaczem i życiową pizdą.Nie, zruchamy cię na zmianę.