Wrocław 71 dziwki

Pax panowie.

Niech ekipa bawi się dobrze a reszta czeka na relacje ile procentów Bastian przyjął.

:roberteyeblinking:

Zależy, i tak bym zbijał.
Chodzę w wadze balastka, więc mogę się napinać, bo nie ma na mnie kurwa przeciwnika!

w mojej wadze oczywiście :lesnarhappy:

Siedem kurwa nabijaj schabowe kurwiu jeden. Masa, a potem postu na forumku.

Siedem kurwa nabijaj schabowe kurwiu jeden. Masa, a potem postu na forumku.
Mam być kwadratowy? Bozia mnie wzrostem nie obdarzyła, wyglądał bym groteskowo gdybym przytył. No niestety, mam warunki maksymalnie do 70 kg.
66 spokojnie, 61 możliwe.

77 to już jestem na straconej pozycji, w sumie to byłbym w tej wadze rozjebany jak gnój po polu.

Kto coś przeżył, to mierzy siły na zamiary.

@Siedem

Sympatyczny koleżka jesteś ale jedyne czym błyszczysz na forum to ciągłym szukaniem chuja do dupy, zgrywania e-kozaka i tym, że ze swojego koziołkowa nie wyjedziesz. Chłopaki sobie zlot zrobili, sympatyczna atmosfera, a ty rżniesz głupa na forum i robisz z siebie gieroja. Jakby ci @mewson przypierdolił to byś się osiem razy swoją kurtką owinął gdyby ci jej nie zajebali.

Last edited:
Pierwsze pierdolnięcie.

Boro na 10.

Nie przeczę że jest dobry, ale fantazja go ładnie ponosi ;) szuka zwady, bo widzę że głównym tematem na waszym złocie są żale o moją osobę, kurwa :juanlaugh:
Uwierz mi, że zwady nie szukam, ale żodyn gnuj mi w twarz nie napluje. Po prostu nie mam w chuj cierpliwości, gruby też nie jestem + dostępny we wro zawsze. Jak masz jaja to zapraszam, bo kolejny zlot zrobimy wcześniej niż później.

Uwierz mi, że zwady nie szukam, ale żodyn gnuj mi w twarz nie napluje. Po prostu nie mam w chuj cierpliwości, gruby też nie jestem + dostępny we wro zawsze. Jak masz jaja to zapraszam, bo kolejny zlot zrobimy wcześniej niż później.
Pędzę kurwa, gnoju 5 lat starszy :juanlaugh:

Co do zlotow, z mojej strony jest inny problem w tej kwestii ale nie będę się uzewnętrzniać na forum bo później jakaś kurwa będzie to przez rok wykorzystywać, myśląc że to moja słabość.

Pierwsze pierdolnięcie.

Boro na 10.

Nie przeczę że jest dobry, ale fantazja go ładnie ponosi ;) szuka zwady, bo widzę że głównym tematem na waszym złocie są żale o moją osobę, kurwa :juanlaugh:
Nie wkurwiaj mnie, mewson to moja morda

@Siedem

Sympatyczny koleżka jesteś ale jedyne czym błyszczysz na forum to ciągłym szukaniem chuja do dupy, zgrywania e-kozaka i tym, że ze swojego koziołkowa nie wyjedziesz. Chłopaki sobie zlot zrobili, sympatyczna atmosfera, a ty rżniesz głupa na forum i robisz z siebie gieroja. Jakby ci @mewson przypierdolił to byś się osiem razy swoją kurtką owinął gdyby ci jej nie zajebali.
A jakby ktoś tobie przypierdolił to byś przed lądowaniem zrobił 3 fikołki, i co to ma do rzeczy? Ja tutaj sobie jaja robię, chłopaki podchmieleni napinają mięśnie, jestem e gitem, taka moja dola.

Zajebisty klimat mają gdzie siedzą i rozmawiają o anonimie z internetu.

W mojej wadze? Nie ma problemu, dlaczego mam jechać gdzieś, na jakąś ubzdurana konfrontacje w mieście chłopa który waży połowę więcej niż ja, no pojebało cię?

Wiecie co chłopaki, niech wasz przyjaciel pies halipet mnie namierzy i zapraszam na moją wioskę, sztachety na płocie gotowe :juanlaugh:

Zero nerwów. Spokój, czyste opakowanie. Dawaj cho na solo 7.
Gdybym tylko znał ten ukrainski Wrocław to bym was na spacer wyprowadził, niestety, chociaż? W sumie dobra, czekam z ekipą o godzinie 1:00 na Jana Pawła, szykuj szczękę o ile zabrałeś ze sobą na zlot, 5 vs 5:juanlaugh:

Ostatni tydzień to same inby wśród osób ktore piszą ze właściwie(prócz wyjątkowego policjanta) soba od ponad 2 lat bez żadnych spin. 1 konkretna, 2 umiarkowano-znaczne i 1 mikro. Sam jestem jakiś rozdrażniony ostatnim czasem. Prawdopodobnie możni żydejczyci przykręcili śrube w HAARPie, przez co niby taka sama jak zawsze pogoda bardziej działa na psychę.

@Siedem, jak potrafisz wejść w 61kg to czemu na poważnie nie trenujesz mma/boksu? Teraz jest pokolenie wychowane na fake mma, w dodatku młodzież ma średnio 190cm+ więc praktycznie byś nie miał konkurencji.

@Siedem, jak potrafisz wejść w 61kg to czemu na poważnie nie trenujesz mma/boksu? Teraz jest pokolenie wychowane na fake mma, w dodatku młodzież ma średnio 190cm+ więc praktycznie byś nie miał konkurencji
Nie wiem czy bym to zrobił, nie ważyłem tyle nawet w gimnazjum, nie trenuje na poważnie bo mam 30 lat, młodzież ma 2 metry? O kurwa.
Czemu? Pewnie temu że nigdy nie miałem żadnego wsparcia a jak się obudziłem to było już za późno, życie, może w następnym.
Trochę dziwny ten post w moją stronę, niby rozumiem ale nie do końca.

Imby? To tylko ze strony kolegów halipeta, z innymi takich nie mam, przypadek? Napewno.
Jebać to ogólnie bo klimat się robi żałosny na forum.

Tu się chłopy rzucają po 100kg do mnie, a jak ja do bastka kiedyś, to była narracja że on chucherko, to nie można, hipokryzja ;)

Wychodzi z człowieka natura jak pod wpływem używek trzeba się wyżyć na słabszym, teoretycznie.

Ja to kiełbasę na to kładę.

Last edited:
Nie wiem czy bym to zrobił, nie ważyłem tyle nawet w gimnazjum, nie trenuje na poważnie bo mam 30 lat, młodzież ma 2 metry? O kurwa.
Czemu? Pewnie temu że nigdy nie miałem żadnego wsparcia a jak się obudziłem to było już za późno, życie, może w następnym.
Trochę dziwny ten post w moją stronę, niby rozumiem ale nie do końca.

Imby? To tylko ze strony kolegów halipeta, z innymi takich nie mam, przypadek? Napewno.
Jebać to ogólnie bo klimat się robi żałosny na forum.
Nawet słynne 180cm+ od ktorego zaczyna się facet, podniosło się do 190, a jak mijam jakies szkoły to 2 metrowe chłopy to nie rzadkość.
Wiadomo, że 30 lat to nie 20, ale z 2 strony 61kg utrzymać to też wyczyn, a i skoro tendencja wśród ludzi jest rosnąca pod kątem wzrostu i wagi, to byś z czasem miał jeszcze mniej konkurencji.
Podałes 2 inby, a było 4(no może 3,5)

Nawet słynne 180cm+ od ktorego zaczyna się facet, podniosło się do 190, a jak mijam jakies szkoły to 2 metrowe chłopy to nie rzadkość.
Wiadomo, że 30 lat to nie 20, ale z 2 strony 61kg utrzymać to też wyczyn, a i skoro tendencja wśród ludzi jest rosnąca pod kątem wzrostu i wagi, to byś z czasem miał jeszcze mniej konkurencji.
Podałes 2 inby, a było 4(no może 3,5)
To tak nie działa wariacie. Nie wejdziesz w zawodowy sport w takim wieku nawet mając podstawy. No i jak wspominałem, gdybym trenował sumiennie to bym chodził w wadze 66 bo bym spalił i dojebał, na 61 szans by nie było w takim wypadku, bym robił 66 na żyłkę, a z takim Parnassem to idź się sam bić ;)

Edit: kurwa malolaci 190+? To powinniśmy być potęgą w koszykówce, ja to widzę że są co raz mniejsi, a nie więksi, ci co z plecakami do szkoły biegają.

• Like
Reactions: AKK
Na forum są dwie rodzaje użytkowników - Ci którzy kozaczą, cwaniakują, zgrywają kozaków lub są sami sobą ale później spotykają się na „zlotach” czy też spotkaniach twarzą w twarz. Drugi rodzaj to te wszystkie jebane pizdy co to są cwane w necie a później głowa w piasek.

Na forum są dwie rodzaje użytkowników - Ci którzy kozaczą, cwaniakują, zgrywają kozaków lub są sami sobą ale później spotykają się na „zlotach” czy też spotkaniach twarzą w twarz. Drugi rodzaj to te wszystkie jebane pizdy co to są cwane w necie a później głowa w piasek.
Pozdrowienia od pizdy, szkoda że zloty tylko w swoich miastach robicie :wink:
Byliście gdzieś indziej niż we Wrocławiu i Krakowie? Nie? Tak myślałem.

Ta, a sobie przypomniałem, jak marcinos się odpalił i zaczął szukać, to go zagoniliście do moderacji haha.

I były pisane wypracowania że to to już przesada. Hipokryci.
Co wy se myślicie że bandę zrobicie jak krakowska kilka lat temu? Że będziecie kurwa forum pod siebie ustawiać? Powodzenia.

Back