Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zależy, i tak bym zbijał.
Chodzę w wadze balastka, więc mogę się napinać, bo nie ma na mnie kurwa przeciwnika!
w mojej wadze oczywiście
Zależy, i tak bym zbijał.
Chodzę w wadze balastka, więc mogę się napinać, bo nie ma na mnie kurwa przeciwnika!
w mojej wadze oczywiście
Mam być kwadratowy? Bozia mnie wzrostem nie obdarzyła, wyglądał bym groteskowo gdybym przytył. No niestety, mam warunki maksymalnie do 70 kg.Siedem kurwa nabijaj schabowe kurwiu jeden. Masa, a potem postu na forumku.
Z groszem, optymalnie 66, gdybym był w formie, no może 70 gdybym dojebal mięśnia.70 kg?
Uwierz mi, że zwady nie szukam, ale żodyn gnuj mi w twarz nie napluje. Po prostu nie mam w chuj cierpliwości, gruby też nie jestem + dostępny we wro zawsze. Jak masz jaja to zapraszam, bo kolejny zlot zrobimy wcześniej niż później.Pierwsze pierdolnięcie.
Boro na 10.
Nie przeczę że jest dobry, ale fantazja go ładnie ponosi ;) szuka zwady, bo widzę że głównym tematem na waszym złocie są żale o moją osobę, kurwa![]()
Pędzę kurwa, gnoju 5 lat starszyUwierz mi, że zwady nie szukam, ale żodyn gnuj mi w twarz nie napluje. Po prostu nie mam w chuj cierpliwości, gruby też nie jestem + dostępny we wro zawsze. Jak masz jaja to zapraszam, bo kolejny zlot zrobimy wcześniej niż później.

Nie wkurwiaj mnie, mewson to moja mordaPierwsze pierdolnięcie.
Boro na 10.
Nie przeczę że jest dobry, ale fantazja go ładnie ponosi ;) szuka zwady, bo widzę że głównym tematem na waszym złocie są żale o moją osobę, kurwa![]()
Zero nerwów. Spokój, czyste opakowanie. Dawaj cho na solo 7.Panowie, po co te nerwy. Długi weekend się zaczyna, trzeba się zrelaksować.
Zjednoczona huliganka przeciw głównemu wrogowiPierwszy „zlot” we Wrocławiu co skończy się awanturą na cohones a nie na mieście
![]()

A jakby ktoś tobie przypierdolił to byś przed lądowaniem zrobił 3 fikołki, i co to ma do rzeczy? Ja tutaj sobie jaja robię, chłopaki podchmieleni napinają mięśnie, jestem e gitem, taka moja dola.@Siedem
Sympatyczny koleżka jesteś ale jedyne czym błyszczysz na forum to ciągłym szukaniem chuja do dupy, zgrywania e-kozaka i tym, że ze swojego koziołkowa nie wyjedziesz. Chłopaki sobie zlot zrobili, sympatyczna atmosfera, a ty rżniesz głupa na forum i robisz z siebie gieroja. Jakby ci @mewson przypierdolił to byś się osiem razy swoją kurtką owinął gdyby ci jej nie zajebali.
I wszystko w temacie.jestem e gitem, taka moja dola.
No i okej, przecież ja nikomu kolegów nie wybieramNie wkurwiaj mnie, mewson to moja morda
Myśl jak uważasz skoro nie wyłapujesz ironii.I wszystko w temacie.
Gdybym tylko znał ten ukrainski Wrocław to bym was na spacer wyprowadził, niestety, chociaż? W sumie dobra, czekam z ekipą o godzinie 1:00 na Jana Pawła, szykuj szczękę o ile zabrałeś ze sobą na zlot, 5 vs 5Zero nerwów. Spokój, czyste opakowanie. Dawaj cho na solo 7.

Nie wiem czy bym to zrobił, nie ważyłem tyle nawet w gimnazjum, nie trenuje na poważnie bo mam 30 lat, młodzież ma 2 metry? O kurwa.@Siedem, jak potrafisz wejść w 61kg to czemu na poważnie nie trenujesz mma/boksu? Teraz jest pokolenie wychowane na fake mma, w dodatku młodzież ma średnio 190cm+ więc praktycznie byś nie miał konkurencji
Nawet słynne 180cm+ od ktorego zaczyna się facet, podniosło się do 190, a jak mijam jakies szkoły to 2 metrowe chłopy to nie rzadkość.Nie wiem czy bym to zrobił, nie ważyłem tyle nawet w gimnazjum, nie trenuje na poważnie bo mam 30 lat, młodzież ma 2 metry? O kurwa.
Czemu? Pewnie temu że nigdy nie miałem żadnego wsparcia a jak się obudziłem to było już za późno, życie, może w następnym.
Trochę dziwny ten post w moją stronę, niby rozumiem ale nie do końca.
Imby? To tylko ze strony kolegów halipeta, z innymi takich nie mam, przypadek? Napewno.
Jebać to ogólnie bo klimat się robi żałosny na forum.
To tak nie działa wariacie. Nie wejdziesz w zawodowy sport w takim wieku nawet mając podstawy. No i jak wspominałem, gdybym trenował sumiennie to bym chodził w wadze 66 bo bym spalił i dojebał, na 61 szans by nie było w takim wypadku, bym robił 66 na żyłkę, a z takim Parnassem to idź się sam bić ;)Nawet słynne 180cm+ od ktorego zaczyna się facet, podniosło się do 190, a jak mijam jakies szkoły to 2 metrowe chłopy to nie rzadkość.
Wiadomo, że 30 lat to nie 20, ale z 2 strony 61kg utrzymać to też wyczyn, a i skoro tendencja wśród ludzi jest rosnąca pod kątem wzrostu i wagi, to byś z czasem miał jeszcze mniej konkurencji.
Podałes 2 inby, a było 4(no może 3,5)
Pozdrowienia od pizdy, szkoda że zloty tylko w swoich miastach robicieNa forum są dwie rodzaje użytkowników - Ci którzy kozaczą, cwaniakują, zgrywają kozaków lub są sami sobą ale później spotykają się na „zlotach” czy też spotkaniach twarzą w twarz. Drugi rodzaj to te wszystkie jebane pizdy co to są cwane w necie a później głowa w piasek.

W Gdańsku też byliśmyPozdrowienia od pizdy, szkoda że zloty tylko w swoich miastach robicie
Byliście gdzieś indziej niż we Wrocławiu i Krakowie? Nie? Tak myślałem.
Fajnie było?W Gdańsku też byliśmy