Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zajebista jest ta misja w Mysiej Wieży, z ciekawości zakończyłem ją na dwa różne sposoby i za takie smaczki kolejny pokłon dla twórców.
Wreszcie zwiększyłem ekwipunek do 130, poziom 10. Kapitalnie to wszystko wygląda i jeśli poziom się utrzyma, a jestem spokojny, ze tak, to będzie to godne zwieńczenie trylogii i jednocześnie najlepsza część.Z wiadomych pobudek dałem się zrobić Keirze na dekolt, no nieźle zrobiła mnie w balona,. Gdzieś czytałem, ze romanse się wykluczają i nie można startować do dwóch czarodziejek, ale to chyba tylko chodzi o Yen i Triss?
Mysia Wieża faktycznie genialna Jak powiekszyles ekwipunek? Gdzie dostales przedmiot do powiekszenia ekwipunku?
.Wam też się ten Poroniec przemienił w potwora? W opisie zadania mam czerwony znaczek przy jednym punkcie czyli "niezaliczone" i nie jestem pewien czy dało się to jakoś rozegrać inaczej
Jedyne co mnie trochę zawiodło to wypad do pierwszego miasta, tam gdzie córka Barona,byłem tam tylko chwilę, ale wyobrażałem sobie, ze będzie tam mnostwo najróżniejszych aktywności, a oprócz tablicy ogłoszeń i sklepów nic nie znalazłem ...
U mnie Baron go doniosl do domu i zakopal pod progiem. Musisz uspokojac poronca znakiem axii i zabijac pojawiajace sie upiory. Na drugi dzien wylatuje z niego "duszek" i prowadzi cie do chlopa, ktory pomogl uciec corce i zonie Barona.
No i nie możesz zapierdalać, bo wtedy też się zamieni.
U mnie to wyglada tak, ze gram na poziomie Droga ku zagladzie i nalogowo sam zapisuje gre :DGra jest fantastyczna, aczkolwiek są tam 2 aspekty, które mnie trochę wkurwiają i jestem ciekaw jak to wygląda u was. Pierwsza rzecz to mocniejsze części uzbrojenia są dostępne od wysokich levelów, które ciężko się wbija. Mam już chyba kilka mieczy, zbroji i schematów z wyższymi statami, ale mogę użyć ich dopiero, dajmy na to, za 10 poziomów. Bez sensu.
Druga sprawa to save'y. Przydałaby się bardziej zaawansowana kwestia autosave'ów. Niekiedy odkrywam kilka znaków zapytania pod rząd, ginę powiedzmy na trzecim, a tu powrót do ostatniej misji. Według mnie po każdej odkrytej lokacji powinien następować automatyczny zapis gry, bo zdarza się zapomnieć o zrobieniu tego samemu.
Jak zakończyłeś quest?
Ja wypuściłem to paskudztwo z jaskini, wioska została zmasakrowana, wiedźmy przeklęły Anne, ta umarła, a Krwawy Baron się powiesił ... ale dzieci się uratowały xD
W innym wypadku, wiedźmy zeżarły dzieci, a Baraon i Anna wyruszyli w stronę zachodzącego słońca, do jakiegoś znachora, żeby ten wyleczył jej pierdolca.
A wyglądu wiedźm nie powstydziliby się twórcy Silent Hill
Keira Metz
Wie ktoś jak przejść tą misję z tą wieżą nawiedzoną? Bo ja mam z tym problem. Mysia wieża się quest nazywa.
Mi w Wiedźminie przeszkadzają dwie rzeczy, brak możliwości zapauzowania cutscenki i upadki. Nie jest wysoko, a i tak leci pół życia ;/. Ale reszta to cud, miód, orzeszki <3
Już nieważne, kumpel mi powiedział jak to zrobić, po prostu ślepo się sugerowałem znacznikami :).A gdzie dokladnie masz problem w tym zadaniu?
Ja zacząłem grać wczoraj, też od razu na tym poziomie. Regularnego zapisywania nauczyłem się dopiero po kilku godzinach i kilku niepotrzebnie powtarzanych walkach (w euforii po jednym zwycięstwie leciałem do innego znaku zapytania i dawałem się ubić :) ).U mnie to wyglada tak, ze gram na poziomie Droga ku zagladzie i nalogowo sam zapisuje gre :D