midern
KSW Heavyweight
Tam równiez będę obecny (ŚDM) :DTa knajpa przyjmie nawet Światowe Dni Młodzieży ;) O to jestem spokojny.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tam równiez będę obecny (ŚDM) :DTa knajpa przyjmie nawet Światowe Dni Młodzieży ;) O to jestem spokojny.
Jedziemy w piątkę z Wilanowskiej Polskim Busem jutro o 12, wracamy o 4 Polskim Busem. Okupujemy ostatni rząd w autokarze, jak na wycieczkach szkolnychSiemanko. Dlugo sie zastanawialem, ale sie zdecydowalem i musze tam byc. Nie chce jechac sam wiec chetnie podlaczylbym sie do kogos kto jedzie z Warszawy. Jakies propozycje? Przejrzałem wątek i widziałem. , że MuraS z ekipą oraz Meru jada z Warszawy.
Z ludków którzy będą wcześnie: będzie miał ktoś laptopa, by obejrzeć UFC?

Dobrze wiedziec, jeszcze poszedlbym w druga stroneOkupujemy ostatni rząd w autokarze, jak na wycieczkach szkolnych
I dobrze - takiego swinstwa by. Nie zalozyl, chyba, zeby bardzo dobrze placiliNa przystanku będę w odblaskowej kamizelce żebyście się nie pogubili View attachment 1899

Studenci pierwszego roku nie takie rzeczy robią za pieniądzeI dobrze - takiego swinstwa by. Nie zalozyl, chyba, zeby bardzo dobrze placili![]()
Nie gdy je mają ziomStudenci pierwszego roku nie takie rzeczy robią za pieniądze

Kupisz dwie, nie dramatyzujStary wole nie, bo mam zaklad z kims z forum, ze jesli kornik wtopi to kupuje :D
Jutro sie ustali, znikam na zajeciaKupisz dwie, nie dramatyzuj
Flaszki do autokaru to osobny temat, zgadani jesteśmy na miód pitny w autokarzeJa to myślałem, że flaszka jest obowiązkowa i kierowca będzie sprawdzał przy wejściu do autobusu.
Ja to myślałem, że flaszka jest obowiązkowa i kierowca będzie sprawdzał przy wejściu do autobusu.
Ok, to tez wezmę miód. Sam czystej nie będę pił. , aż taki alkoholik nie jestem. (Chociaż w autokarze lusterka są :)Flaszki do autokaru to osobny temat, zgadani jesteśmy na miód pitny w autokarze
ech gdybyście wzięli luxexpress pojechałbym z wami... nie trawię tego skurwysyństwa polskiego busa. najgorsza firma jaka istnieje.Jedziemy w piątkę z Wilanowskiej Polskim Busem jutro o 12, wracamy o 4 Polskim Busem. Okupujemy ostatni rząd w autokarze, jak na wycieczkach szkolnych
Jak cie rozpoznać w razie czego? Chętnie piątkę przybije.Ja bede
Obecnie obiadek w Galerii Krakowskiej
Duży i czarny.Jak cie rozpoznać w razie czego? Chętnie piątkę przybije.
Kurwa tez bym sobie obiad wjebal. A tak dopiero po ważeniu. #głodny
A co? Walczysz jutro?Jak cie rozpoznać w razie czego? Chętnie piątkę przybije.
Kurwa tez bym sobie obiad wjebal. A tak dopiero po ważeniu. #głodny
1l chyba 16 zł. Jak kruch z kasą walnij sobie 200ml wódeczki przed przyjściem :DDuży i czarny.
Ile kosztuje piwo w Browarze? Koniec miesiąca, a muszę dopiąć budżet.
Mial walczyć... na UFC w KrakowieA co? Walczysz jutro?