Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Masz na dworcu w galerii mnóstwo bankomatów.Jest koło tej knajpy bankomat?
Na dworcu na 100% będziesz miałJest koło tej knajpy bankomat?

Zapowiada się gorące widowisko. Popek dostał wiadomość od kibiców Cracovii, że w spodku mają być także chuligani Wisły Kraków! Dla ludzi nie w temacie Paweł w przeszłości był kibicem właśnie Cracovii
Kibic piszący do Popka jasno mówi, że na Tauron Arenie będzie zadyma!
![]()
Wiem, wiem, ale nie lubie przy sobie nosic gotowki na zapas. Taki bankomat bliskow knajpy by sie przydal. No ale duzo nie zamierzam wydawac, zobaczymy :DMasz na dworcu w galerii mnóstwo bankomatów.
No to lepiej jakby nigdzie nie było, bierzesz tyle ile chcesz wydać i po temacie. @halibut w Warszawie też nie planował duzo wydać...Wiem, wiem, ale nie lubie przy sobie nosic gotowki na zapas. Taki bankomat bliskow knajpy by sie przydal. No ale duzo nie zamierzam wydawac, zobaczymy :D
Mnie nigdy karta nie kusi, wiem na ile mogę sobie pozwolić, żeby nie żreć gruzu przez resztę miesiąca.
Na pewno nie takie, które naciągają na tańce i szampany za tysiaka.Wszystko zalezy od dziewczyn ktore poznasz
ja mogę siedzieć :)Do 4:30 ktos przewiduje siedziec? Wtedy mam pierwszy powrotny dojazd
Do 4:30 ktos przewiduje siedziec? Wtedy mam pierwszy powrotny dojazd
, ja mam 02-20 lub 07-40
i tez nie wiem ktorym odjade
Nie najebcie się tam we dwóch za bardzo.