Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
KulturaCoś się wykombinuje. Przekimam się na dworcu najwyżej, może w Krakowie nie kradną.
Coś się wykombinuje. Przekimam się na dworcu najwyżej, może w Krakowie nie kradną.
o to przynajmniej wiem ze nie zostane sam na UFC !![]()

Nikt z mojego pępka pił nie będzie.
ToucheNikt z Twojego pępka nie dałby rady "do dna" :D
Nikt z mojego pępka pił nie będzie.
ZgodaJa będę.
Sorry, nie zrobiłem tego celowo. Wierzę, że jesteście w stanie wasz związek uratować pomimo niezdrowych fantazji Tomasza.PE DAU ..
rozwodowe papiery wyślę gołębiem.
Raczej juz nie w tym roku Pany :( ale w razie czego dam jeszcze info
Bar Max tam był :)To chyba 10 lat temu dawali tam megaburgery
ZuoBar Max tam był :)
Kilka razy ratowało nad ranem, jak na Prażmowskiego mieszkałem

A Burger Max to wielkości chleba był :)8-10 lat temu każda gastrofaza w Maxie albo w Małej G pod Wisłą. Połowa z tego to albo napinki, albo najebane brzydkie studentki AGH szukające chuj wie czego. A człowiek chciał tylko zjeść w spokoju, uspokoić żołądek i wracać w bardziej kulturalne miejsce...do Yakuzy albo Jamy![]()

Jak pojadlem to zawsze miałem wrażenie, że do rana nic nie zjemA Burger Max to wielkości chleba był :)

Mam one linery jak Franz MaurerJak pojadlem to zawsze miałem wrażenie, że do rana nic nie zjem![]()

Hmmm... nie wierzę w przypadki:U mnie obecnie w akademiku są 2 osoby w trójce, bo typek jeden się przeniósł do innej trójki gdzie były tylko 2 osoby.

Rok starszy, dementuję a to było już kilka dni temuHmmm... nie wierzę w przypadki:
http://krakow.onet.pl/krakow-grozil-koledze-z-akademika-ze-go-zabije/es91gb
Z Olsztyna, na studiach w KRK siedzę.@michi972 to nie Ty byles przypadkiem gdzies z rejonów północy Polski ?
Z Olsztyna, na studiach w KRK siedzę.

Mam one linery jak Franz Maurer![]()