Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To ja dla równowagi ja w niczymWe wszystkim![]()
No może w byciu złośliwym chujkiem.To ja dla równowagi ja w niczym![]()
Jesteś dobry w tym samym co jaJedzenie, picie, sranie. Tak na szybko. Na pewno to komuś pomoże.
Ale że oni Ciebie czy Ty ich?W ruchaniu
One mnie
![]()
Moglibyśmy razem pomagać ludziom z alergiami pokarmowymi. Na przykład pobieralibyśmy opłatę 1000 złotych + koszty posiłku od delikwenta z uczuleniem na owoce morza i gluten. Żarlibyśmy po kilo krewetek i zapijali skrzynką Westmalle Tripel, alergik by wszystko obserwował. Na drugi dzień, po nocy przespanej w hotelu na koszt pacjenta, sralibyśmy do pudełek z pleksy, które delikwent dostawałby na pamiątkę, wraz z laurką pt: "Tak się to robi". Profit.Jesteś dobry w tym samym co jabrat?
Moglibyśmy razem pomagać ludziom z alergiami pokarmowymi. Na przykład pobieralibyśmy opłatę 1000 złotych + koszty posiłku od delikwenta z uczuleniem na owoce morza i gluten. Żarlibyśmy po kilo krewetek i zapijali skrzynką Westmalle Tripel, alergik by wszystko obserwował. Na drugi dzień, po nocy przespanej w hotelu na koszt pacjenta, sralibyśmy do pudełek z pleksy, które delikwent dostawałby na pamiątkę, wraz z laurką pt: "Tak się to robi". Profit.
Bardzo kurwa dobry pomysł. To jest to czego szukałem od zawsze, żeby zarobić, a żeby się nie narobićMoglibyśmy razem pomagać ludziom z alergiami pokarmowymi. Na przykład pobieralibyśmy opłatę 1000 złotych + koszty posiłku od delikwenta z uczuleniem na owoce morza i gluten. Żarlibyśmy po kilo krewetek i zapijali skrzynką Westmalle Tripel, alergik by wszystko obserwował. Na drugi dzień, po nocy przespanej w hotelu na koszt pacjenta, sralibyśmy do pudełek z pleksy, które delikwent dostawałby na pamiątkę, wraz z laurką pt: "Tak się to robi". Profit.
Poka.Mam pojebaną pamięć - potrafię wyciągnąć jakąś dawno zapomnianą bekową sytuację po 8 latach o czym nikt nie pamięta.
W prywatnych rozmowach.Poka.
Nie liczy się.W prywatnych rozmowach.