Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ode mnie "lajk" za ten pomysł.Czy pomysł z robieniem videokonferencji, które pare razy zostały zrobione, został całkowicie porzucony, czy jest szansa aby w niedalekiej przyszłości odkurzyć ten pomysł?
z takim nastawieniem to wiesz... Zróbcie konferencje "starej gwardii" Cohones! Przecież każdy z Was w tych kilku tysiącach komentarzy błyszczał wiedzą na tematy związane z MMA. -- > Bez większej ironii :DOdpowiedź typu "zawsze było za mało chętnych użytkowników" za 3, 2, 1...
Chuj z Kawulem ja bym wolal VK np z Heldem,Jankiem,Hallmannem itp itdTo jest świetny pomysł.Pamiętam,że zawsze chętnie oglądałem a osoby na pewno się znajdą w dodatku ,że teraz fajnie byłoby przeprowadzić pare takich rozmów gdzie niektóre pytania były by bezpośrednio od 'hardcorowych' fanów mma.(których Kawul ma w dupie :D )
No to są już trzy osoby, do konfy potrzeba chyba 4-5
Ja też,przytoczyłem po prostu bo jaram sie tym cytatem :DChuj z Kawulem ja bym wolal VK np z Heldem,Jankiem,Hallmannem itp itd