Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie o cipacza mi chodziło tylko o benzodiazepiny4 saszetki po wczesniejszej ekstrakcji. Zacznie dzialac po okolo 2 h. Euforia lekka i speed. Jestes calkowicie trzezwy i panujesz nad soba tylko ze...widzisz rozne rzeczy. W ciemnosci i swietle nocnym prad w przestrzeni, swietny efekt. Masz beke bo widzisz np misie Haribo czy zombie(doslownie wszystko mozesz zobaczyc) ale jestes swiadomy ze to halucynacja. Problem gdy zaczynasz widziec rzeczy realne: policje, znajomych. Wtedy nie odroznisz halucynacji od realnej postaci. Kumpel wezwal policje bo zobaczyl zlodzieji w swoim domu.
No i koty..z pod kazdego auta wyskakuja jebane czarne koty. solalem misie Haribo po latarniach.
Calosc trwa do10 h dlatego czesto tego nie da sie uzywac. Za dlugie i mocne dzialanie. I nie spisz z 40 h ale nie ma zjeby. Wrecz przeciwnie, na drugi dzien przyjemnie lekko. Uaazaj na flash backi - ja przy niedzielnym obiedzie zabilem biala mysz na stole. Udalem ze muche widzialem
Nie o cipacza mi chodziło tylko o benzodiazepiny
I tak dzięki za opis fazy po cipaczu, podobno jeszcze widać ludzi w każdym aucie na parkingu, więc jak dla mnie za duża schizaNie bralem. Nie jestem narkomanem :p
o ty maly cpunku jakies gowna bedziesz szamal? juz ci zielsko nie starcza? lolI tak dzięki za opis fazy po cipaczu, podobno jeszcze widać ludzi w każdym aucie na parkingu, więc jak dla mnie za duża schiza
o ty maly cpunku jakies gowna bedziesz szamal? juz ci zielsko nie starcza? lol
Jestem idiotą furam sobie dzisiaj biedaketony i powiem tak ta rozpowszechniana wszędzie na forach legendarna chęć na dorzutkę nie istnieje, przynajmniej w moim przypadku, nie ma co wierzyć tym ćpunom z hyperreala wpierdalającym cały wór na raz. U nich to nie jest chęć na dorzutkę, tylko chęć na wpierdolenie całego wora.o ty maly cpunku jakies gowna bedziesz szamal? juz ci zielsko nie starcza? lol
u nich jest chec na totalne zacpanie japyJestem idiotą furam sobie dzisiaj biedaketony i powiem tak ta rozpowszechniana wszędzie na forach legendarna chęć na dorzutkę nie istnieje, przynajmniej w moim przypadku, nie ma co wierzyć tym ćpunom z hyperreala wpierdalającym cały wór na raz. U nich to nie jest chęć na dorzutkę, tylko chęć na wpierdolenie całego wora.
Stary szczerze jako doświadczony ci powiem benzo tylko do schodzenia z twardych gowien wierz mi i tak pewnie przesadzisz i zerwiesz film. Szkoda zdrowia i pamięciJestem idiotą furam sobie dzisiaj biedaketony i powiem tak ta rozpowszechniana wszędzie na forach legendarna chęć na dorzutkę nie istnieje, przynajmniej w moim przypadku, nie ma co wierzyć tym ćpunom z hyperreala wpierdalającym cały wór na raz. U nich to nie jest chęć na dorzutkę, tylko chęć na wpierdolenie całego wora.
Stary szczerze jako doświadczony ci powiem benzo tylko do schodzenia z twardych gowien wierz mi i tak pewnie przesadzisz i zerwiesz film. Szkoda zdrowia i pamięci
Ja jestem alkoholikiem to raz. Dwa klony to tez benzo. Po trzecie, najważniejsze, o inne schodzenie z używek nam chodzi. Ja nie o zjazdachPotwierdzam. Ja twarde zabijalem alko ale stare wyjadacze benzami i klonami
te swoje audycje to na jakich prochach nagrywasz, ze taki slow motion?Toć to zwykłe tabletki uspokajajace są przeca.
Egzi pisał kiedyś, że Xanax Lorafen był grany, ale w dawkach leczniczych i rzadko. Więc pewnie nie do końca Ci o to biega, gościu.

te swoje audycje to na jakich prochach nagrywasz, ze taki slow motion?![]()
a te egzi podkasty to niby kto nagrywa jak nie tyJa nic nie nagrywam.

no egzekutora te egzi podkasty to niby kto nagrywa jak nie ty![]()
to sie nazywa rozdwojenie jazni czy jakos takno egzekutor

Myślisz, że 41 w nicku to jego wiek, rocznik albo jakaś losowa liczba? To numer jego kolejnego konta, które jako pierwsze nie zostało po krótkim czasie zbanowane. Wyobraź sobie, że tak naprawdę @michi972 to też konto Kaczego.to sie nazywa rozdwojenie jazni czy jakos tak![]()
albo @mateusz19191010Myślisz, że 41 w nicku to jego wiek, rocznik albo jakaś losowa liczba? To numer jego kolejnego konta, które jako pierwsze nie zostało po krótkim czasie zbanowane. Wyobraź sobie, że tak naprawdę @michi972 to też konto Kaczego.

czyli utraciłem własną tożsamość, super.Jak nie zdam czegoś to powiem, to nie ja nie zdałem to kaczka nie zdałMyślisz, że 41 w nicku to jego wiek, rocznik albo jakaś losowa liczba? To numer jego kolejnego konta, które jako pierwsze nie zostało po krótkim czasie zbanowane. Wyobraź sobie, że tak naprawdę @michi972 to też konto Kaczego.
W moim przypadku to ten nick funkcjonuje już od bardzo dawna, jeszcze przed cohones :D
U Micziego to numer dupeczek, które przeleciał.Myślisz, że 41 w nicku to jego wiek, rocznik albo jakaś losowa liczba? To numer jego kolejnego konta, które jako pierwsze nie zostało po krótkim czasie zbanowane. Wyobraź sobie, że tak naprawdę @michi972 to też konto Kaczego.
Od kiedy jestem TraczemU Micziego to numer dupeczek, które przeleciał.
?Miałem na mysli 9-7-2Od kiedy jestem Traczem?