Rafalek wczoraj naszczal w nocy padaczkę na łeb, zagłębiając się w kontekst dowiedziałem się że padaczka jakiś czas temu oszczal snajpera, a do tego znęcał się nad rafalkiem więc ten dostał zadanie by oszczac cieslaka, jeszcze ta muzyczka w tle, japierdole

Ale to porządne uniwersum, a nie jakaś speluna.
Na szkolnej czegoś takiego na pewno nie było, to fiksja jest.

skandalem bylo twoje jaranie sie bezdomnymi

Ty po trochu prosisz się o 3 ignora. Już w FF pisałeś coś, że jestem jakimś żelaznym. Bardziej zwracam uwagę na ludzi z działu FF bo na tym skupia się moja działaność w 99 procentach

na starym koncie tez miales 95% forum w ignorach :fjedzia:

U mnie w ignorze bedą tylko ludzie, którzy będą mnie oskarżać o bycie żelaznym.

Chcąc nauczać Was o tajnikach biznesu FF nie opłaca mi się blokować ludzi. Jak najwięcej ludzi ma się dowiedzieć dużo fajnych rzeczy dzięki mnie.

U mnie w ignorze bedą tylko ludzie, którzy będą mnie oskarżać o bycie żelaznym.

Chcąc nauczać Was o tajnikach biznesu FF nie opłaca mi się blokować ludzi. Jak najwięcej ludzi ma się dowiedzieć dużo fajnych rzeczy dzięki mnie.
A jeżeli Cię oskarżę o bycie debilem?

Jeszcze na chwilę co do tego tematu. Nigdy nie zrozumiem jak ten content mógł zrobić nawet zasięgi na kanał 100 tysięcy subów. :brainoverload:

Rozumiem dla żartu puścić sobie takiego Kononowicza na 6 minut w życiu ale śledzić to latami? Rozumiem jakby tam jeszcze była jakaś grupa 8-16 osób to co innego , ale samego takiego nudnego Konona?

Świat mnie zadziwia.

Jeszcze na chwilę co do tego tematu. Nigdy nie zrozumiem jak ten content mógł zrobić nawet zasięgi na kanał 100 tysięcy subów. :brainoverload:

Rozumiem dla żartu puścić sobie takiego Kononowicza na 6 minut w życiu ale śledzić to latami? Rozumiem jakby tam jeszcze była jakaś grupa 8-16 osób to co innego , ale samego takiego nudnego Konona?

Świat mnie zadziwia.

I mówi to koleś jarający się idiotami ze świata FF, którzy nie są ani inteligentni ani zabawni, a jarają się nimi w 99% debile bo słyszą coś o magicznych zasięgach.

I mówi to koleś jarający się idiotami ze świata FF, którzy nie są ani inteligentni ani zabawni, a jarają się nimi w 99% debile bo słyszą coś o magicznych zasięgach.
ksiek w hospicjum, jak tam Biały żyje tą sprawą czy :gdzie:?

Człowieku, on tu promował kanał na którym bezdomni pili denaturat w zamian za prawo do nagrywania. Walili denaturat prosto z butelki, a on mówił że to zajebiste zjawisko, niespotykane w polskim internecie, na tyle że musiał aż dedykowany temat o tym założyć i pisać sam ze sobą.

Nie jaram się nimi. Chodzi tylko o programy i bitki, a tak kompletnie nie wiem co Ci ludzie robią w życiu.

No dobra trochę obecnie wiem więcej o Muranie, bo dodałem go na insta ponieważ byłem ciekawy jak to jest z tym kandydowaniem na prezydenta.:lol:

Back