Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Rafalek wczoraj naszczal w nocy padaczkę na łeb, zagłębiając się w kontekst dowiedziałem się że padaczka jakiś czas temu oszczal snajpera, a do tego znęcał się nad rafalkiem więc ten dostał zadanie by oszczac cieslaka, jeszcze ta muzyczka w tle, japierdole
Fekalne uniwersum to chyba szczoch na łeb pasuje?Ale to porządne uniwersum, a nie jakaś speluna.
Na szkolnej czegoś takiego na pewno nie było, to fiksja jest.
Nie rób tego krecik, proszę cię!

Nie wiem, ale się domyślamDlaczego taka patologia ma temat na cohones?

Nie wiem, ale się domyślam![]()
Ty masz iloraz inteligencji rozwielitki jebany debilu, skoro uważasz, że takim pierdoleniem przekonasz kogoś, że nie jesteś żelaznąrurąTo skandal, że takie treści są na stronie o MMA.
skandalem bylo twoje jaranie sie bezdomnymiTo skandal, że takie treści są na stronie o MMA.
skandalem bylo twoje jaranie sie bezdomnymi
na starym koncie tez miales 95% forum w ignorachTy po trochu prosisz się o 3 ignora. Już w FF pisałeś coś, że jestem jakimś żelaznym. Bardziej zwracam uwagę na ludzi z działu FF bo na tym skupia się moja działaność w 99 procentach

na starym koncie tez miales 95% forum w ignorach![]()
A jeżeli Cię oskarżę o bycie debilem?U mnie w ignorze bedą tylko ludzie, którzy będą mnie oskarżać o bycie żelaznym.
Chcąc nauczać Was o tajnikach biznesu FF nie opłaca mi się blokować ludzi. Jak najwięcej ludzi ma się dowiedzieć dużo fajnych rzeczy dzięki mnie.
Ale to nieprawda, bo jestem bardzo wykształconym człowiekiem.A jeżeli Cię oskarżę o bycie debilem?
w tym wcieleniu juz nie jestes 70 letnim jutuberem?Ale to nieprawda, bo jestem bardzo wykształconym człowiekiem.

Teraz jest sobą. Przemądrzalym upośledzonym nastolatkiem z potrzebą atencjiw tym wcieleniu juz nie jestes 70 letnim jutuberem?![]()

Tyle szans. Może i ręka żelazna, ale serce iście gołębie.Ty po trochu prosisz się o 3 ignora.
Chyba zaraz zakończy się całe te uniwersum...
Jebane lateksy.

Jeszcze na chwilę co do tego tematu. Nigdy nie zrozumiem jak ten content mógł zrobić nawet zasięgi na kanał 100 tysięcy subów.
Rozumiem dla żartu puścić sobie takiego Kononowicza na 6 minut w życiu ale śledzić to latami? Rozumiem jakby tam jeszcze była jakaś grupa 8-16 osób to co innego , ale samego takiego nudnego Konona?
Świat mnie zadziwia.
ksiek w hospicjum, jak tam Biały żyje tą sprawą czyI mówi to koleś jarający się idiotami ze świata FF, którzy nie są ani inteligentni ani zabawni, a jarają się nimi w 99% debile bo słyszą coś o magicznych zasięgach.
?Człowieku, on tu promował kanał na którym bezdomni pili denaturat w zamian za prawo do nagrywania. Walili denaturat prosto z butelki, a on mówił że to zajebiste zjawisko, niespotykane w polskim internecie, na tyle że musiał aż dedykowany temat o tym założyć i pisać sam ze sobą.I mówi to koleś jarający się idiotami ze świata FF, którzy nie są ani inteligentni ani zabawni, a jarają się nimi w 99% debile bo słyszą coś o magicznych zasięgach.
I mówi to koleś jarający się idiotami ze świata FF, którzy nie są ani inteligentni ani zabawni, a jarają się nimi w 99% debile bo słyszą coś o magicznych zasięgach.