Tak szczerze to uwierz mi że ja jestem strasznie anty celebrycki.

Zawsze mnie mega dziwi jak taki żurnalista robi 700 tysięcy na wywiadach z tymi aktorami czy piosenkarzami albo, że te youtuberki mają 1 mln.

Nie licząc jakiś nielicznych wywiadów FF to z ostatnich lat widziałem tylko wywiad z Żakiem i Barcisiem, bo jestem fanatykiem tego serialu i cały wywiad z Marką Kurka.

Mnie po prostu nie grzeją Ci wszyscy celebryci. Piłkę nożną, która śledzę dekady to po meczu nigdy nie interesowali mnie Ci ludzie. Mam taką filozofię, że skoro nigdy nie będę ich kumplem czy miał ich życia to po co ja mam ich życiem jak to niektórzy robią i żyją nimi 24 h. Ja nigdy tego nie zrozumiem. Dlatego nie rozumiem fenomenu influ na tym świecie :fjedzia:

Last edited:
Nie. Pewnie jak umrze to jakieś pobudzenie będzie, a tak to nic. W sumie tak jak napisałeś, Szkolna się skończyła już lata temu, chyba w raz z pierwszą wyprowadzką Majora inną niż ta do lasu.
Wszystko zaczęło się od wyprawy suchego do Krakowa. Czyli dobre 5 lat temu jak nie lepiej. Szkoda, takich ewenementów na całym świecie chyba nie było.

Ale skoro Kononowicz ma 100 tysięcy subów na YT i niektórzy przez lata mają jego życie w jednym palcu to co się dziwić, że jakaś Monika Kociołek ma 1 mln. :beczka:

Chyba jedyny film jaki widziałem z Kononem od jego startu na prezydenta, bo tak jak pisałem wcześniej nie wiem jak ten facet może robić aż takie zasięgi by to śledzić latami :fjedzia:

Chodzi tylko o te intro strażnika Teksas jakby co.

@HubiSSJ3

Ja jestem do tego stopnia anty, że na X zablokowałem wszystkie wielkie plotkarskie konta typu boop.pl. Oszczędziłem tylko Venek, bo czasami daje ciekawego newsa o FF. Reszta poszła do kosza, bo mi ten syf influ do niczego nie jest potrzebny i dlatego od lat uważam, że Sebixy z ulicy byłyby lepsze w FF, bo ja mam totalnie wywalone na internetowe gwiazdki.

wyjątkowo tępa nawet jak na standardy influ

Pamiętam jak w tym słynnym filmie Konopa o Pandoragate 9-12 letnie chłopaki płakały, że do nich nie wyszła :beczka:

Jedynie co mnie cieszy, że tymi debilami na całą Polskę żyje 1-2 mln Polaków, bo nawet ścisła topka nie potrafi zrobić więcej na filmikach To jest bardzo pocieszające.

Wypierdalaj cwelu.
20250219_224421.jpg

@HubiSSJ3

Na X obecnie obserwuje administrację Trumpa plus federacje freakowe oraz kilku ekspertów z danej dziedziny, a na Instagramie federację FF oraz pewnego rapera i jego 2 producentów. Dlatego to nie jest tak, że jak oglądasz FF to kochasz influ, bo możesz kochać tylko programy i bitki. Z czym ogólnie w polskim FF słabo, bo kadrę i programy oceniam maks 3 na 10.

ksiek w hospicjum, jak tam Biały żyje tą sprawą czy :gdzie:?
@HubiSSJ3 nie mówi wam całej prawdy. Wczoraj ulicami Białegostoku przeszedł pochód, zjechały się wszystkie okoliczne klany (z Łap, Łomży, Tykocina, Moniek itd.) i manifestowaliśmy wszyscy nasze wsparcie dla Prezdenta Kononowicza tańcząc Podlaskie Haka. Informacje te są zatajane, ponieważ nie chcemy budzić paniki w całym kraju. Tragedia, która dzieje się w naszym domu nie może rzutować na resztę narodu.

Dużo patologii w internecie oglądałem, jednak konona nigdy, tylko jakieś mixy wycinków jak otwierał paczki z gównem, albo się gotował jak geremek dostawał prezenty a on zużytą maszynkę do golenia albo puste perfumy.

Jakoś całkowicie mnie te uniwersum ominęło.

To on w końcu oficjalnie był na listach wyborczych na kandydata na prezydenta? Czyli zdobył te 100 tys podpisów?

To on w końcu oficjalnie był na listach wyborczych na kandydata na prezydenta? Czyli zdobył te 100 tys podpisów?
Blisko 1,7 tys. osób zagłosowało w
niedzielnych wyborach prezydenta Białegostoku na kandydata
Krzysztofa Kononowicza. Jego klip wyborczy umieszczony na jednym
ze znanych portali internetowych, traktowany przez wielu
internautów jako żart, obejrzany został do poniedziałku ponad 2,5
mln razy.

Blisko 1,7 tys. osób zagłosowało w
niedzielnych wyborach prezydenta Białegostoku na kandydata
Krzysztofa Kononowicza. Jego klip wyborczy umieszczony na jednym
ze znanych portali internetowych, traktowany przez wielu
internautów jako żart, obejrzany został do poniedziałku ponad 2,5
mln razy.