B
billmurray
Guest
Ugułem całe te.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
jeszcze coś tam się dzieje, major wrócił do kśka, za chwilę będzie w tv odcinek poświęcony knurowi, chociaż fakt, na ten moment szkolna dogorywa.O jakieś 5 lat za późno ten temat powstał. Teraz można zamykać.
Ten odcinek to miał chyba pogrążyć pewnego zboczeńca z okolic bielska, oby się udało.jeszcze coś tam się dzieje, major wrócił do kśka, za chwilę będzie w tv odcinek poświęcony knurowi, chociaż fakt, na ten moment szkolna dogorywa.
też mam nadzieję, że sradek poleci ze stołkaTen odcinek to miał chyba pogrążyć pewnego zboczeńca z okolic bielska, oby się udało.
@billmurray mulciakiem żelaznejpizdy?
nie ten temat, gringo.Będą zdjęcia dupska Rachael?
Wiem ale tak się dzisiaj na nią napatrzyłem, że nie mogę zapomniećnie ten temat, gringo.
Wiem ale tak się dzisiaj na nią napatrzyłem, że nie mogę zapomnieć
dobrze, że żona była pod ręką
Poza tym, dupsko Rachael pasuje wszędzie
Nie jesteś sam, ja Kononowicza znam tylko z piosenki nie będzie niczego, w tym roku widziałem tylko jakieś wideło jak otwiera paczkę z gównem rzadkim i się oblewa, tyle mi wystarczyło, na tym zakończymy.
czy ja wiem czy bezdomny, przecież byli inni redaktorzy, lajty i kasa wpadała. bestia z bielska zarżnęła całe uniwersum jakimiś miałkimi, family friendly gównami, nie wiem kto o zdrowych zmysłach to ogląda.Sławuś beknie czy nie? Olgierdano jakies zarzuty juz wytoczył xdxdx i tak wiadomo że to zazdrość anty latexów o kasę nimi przemawia @billmurray
Ja rozumiem slawusia, po prostu znalazł sposób na zraobek, pieniądz nie smierdzi, wiadomo ze kononowi powinni dawac wiecej, ale bez slawusia juz dswno by byl bezdomny albo w dps
Wojtek po prostu zmienił miejsce zamieszkania jak to się mówi całe teŻegnaj Wojtek, uniwersum oficjalnie się skończyło