respect
UFC Light Heavyweight
Cohones pozbawione na zawsze tego działu przestałoby istnieć po miesiącuCzy dział newsy MMA Rocks jest ukryty czy trwale zniknął z forum?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Cohones pozbawione na zawsze tego działu przestałoby istnieć po miesiącuCzy dział newsy MMA Rocks jest ukryty czy trwale zniknął z forum?
Co ty, wystarczy HP xDCohones pozbawione na zawsze tego działu przestałoby istnieć po miesiącu
Na samym HP byśmy nie uciągnęliCo ty, wystarczy HP xD
Na dniach.Zniknął ale będzie
Czy dział newsy MMA Rocks jest ukryty czy trwale zniknął z forum?
*suchary billa 2.0Co ty, wystarczy HP xD
MMA Rocks pozbawione tego mostu, miałoby przy newsach tyle komentarzy co u MrozaCohones pozbawione na zawsze tego działu przestałoby istnieć po miesiącu
TakBył taki temat video z walk, ukryty. Nie mogę go znaleźć, Ktoś Coś wie na ten temat?
Jest zablokowany, żeby wejść musisz spełniać warunkiBył taki temat video z walk, ukryty. Nie mogę go znaleźć, Ktoś Coś wie na ten temat?
Jeśli tak jest, to jest słabe. Jestem na tym forum dobre kilka lat. Staram się pisać jak mam coś sensownego do powiedzenia. Nie bawi mnie nabijanie postów na akord. Przez to zablokowano mi wejście do tematu, z którego często korzystałem, chcąc nadrobić to, czego nie miałem szans zobaczyć live.Jest zablokowany, żeby wejść musisz spełniać warunki
Limit postów 300 i lajków 50.
napisałeś 5 komentarzy przez 5 lat. Jak korzystałeś często z tematu wideo z walk to mogłeś napisać chociaż "dzięki" w odpowiedzi.Jeśli tak jest, to jest słabe. Jestem na tym forum dobre kilka lat. Staram się pisać jak mam coś sensownego do powiedzenia. Nie bawi mnie nabijanie postów na akord. Przez to zablokowano mi wejście do tematu, z którego często korzystałem, chcąc nadrobić to, czego nie miałem szans zobaczyć live.
Staram się pisać jak mam coś sensownego do powiedzenia.
napisałeś 5 komentarzy przez 5 lat
Gdyby każdy pisał "dzięki" w odpowiedzi, to znalezienie linka w takim bajzlu zajęłoby dłużej niż użycie googla...napisałeś 5 komentarzy przez 5 lat. Jak korzystałeś często z tematu wideo z walk to mogłeś napisać chociaż "dzięki" w odpowiedzi.
Nie musisz się martwić, bo i tak tam nie wejdziesz.Gdyby każdy pisał "dzięki" w odpowiedzi, to znalezienie linka w takim bajzlu zajęłoby dłużej niż użycie googla...
No to mało miałeś coś sensownego do powiedzeniaJeśli tak jest, to jest słabe. Jestem na tym forum dobre kilka lat. Staram się pisać jak mam coś sensownego do powiedzenia. Nie bawi mnie nabijanie postów na akord. Przez to zablokowano mi wejście do tematu, z którego często korzystałem, chcąc nadrobić to, czego nie miałem szans zobaczyć live.
każda świeża walka trafia tutaj
Problem w tym, że pojawiały się prośby sugestie by nie zaśmiecać, takimi "super" dzieki itp. Ja się stosowałem. dziękowałem, ale na priv najczęściej Vorankowinapisałeś 5 komentarzy przez 5 lat. Jak korzystałeś często z tematu wideo z walk to mogłeś napisać chociaż "dzięki" w odpowiedzi.
na tym forum nie ma prywatnych wiadomości.Problem w tym, że pojawiały się prośby sugestie by nie zaśmiecać, takimi "super" dzieki itp. Ja się stosowałem. dziękowałem, ale na priv najczęściej Vorankowi
Problem w tym, że pojawiały się prośby sugestie by nie zaśmiecać, takimi "super" dzieki itp. Ja się stosowałem. dziękowałem, ale na priv najczęściej Vorankowi
Ale kłamczuch pierdolonyna tym forum nie ma prywatnych wiadomości.
Istnieje coś takiego jak email :) Zanim nazwiesz mnie kłamcą możesz zapytać u źródła czy to prawda. PozdrawiamAle kłamczuch pierdolony
Sam w to nie wierzysz :)Istnieje coś takiego jak email :) Zanim nazwiesz mnie kłamcą możesz zapytać u źródła czy to prawda. Pozdrawiam
A co cię tak to interesuje? Czyim mulciakiem jesteś?Od ilu postów widoczny jest hydepark?