Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Gdzie ja mam teraz kształtować swój światopogląd...

Konto premium trzeba mieć, niestety. Albo każdy opłaca serwery we Francji albo nikt. Jest jak jest.Jak już pisze to staram się jakoś merytorycznie a nie nabijać posty bez sensu, jaka jest szansa na dostęp do polityki itp? Człowiek by sobie podyskutował a tu takie ograniczenia
to daj jakieś info co gdzie jak bo jak pytałem wcześniej to tylko śmieszki jakieś były że za biedny jestemKonto premium trzeba mieć, niestety. Albo każdy opłaca serwery we Francji albo nikt. Jest jak jest.

Tu wszystko oficjalnie, musisz napisać ile zarabiasz miesięcznie.to daj jakieś info co gdzie jak bo jak pytałem wcześniej to tylko śmieszki jakieś były że za biedny jestem![]()
Jak oficjalnie to szczęśliwy bezrobotnyTu wszystko oficjalnie, musisz napisać ile zarabiasz miesięcznie.

Witaj w klubieJak oficjalnie to szczęśliwy bezrobotny![]()
jak się zadeklaruje, że mam więcej to będzie jak z USADA, że o 6 rano któryś z adminów zapuka do mnie z linijką ?Witaj w klubie
Ja konto premium kupiłem jak pracowałem, teraz nie wiem co ci poradzić, no jest jeszcze opcja mierzenia kutasa ale wątpię żebyś miał +20 cm na linijce we wzwodzie.
Andrzej zapukajak się zadeklaruje, że mam więcej to będzie jak z USADA, że o 6 rano któryś z adminów zapuka do mnie z linijką ?
admini mają wyjebane, on robi za forumowego ciecia, i w zakładzie u siebie też za takiego robi ale się nie przyzna 
Nie chce mi się napierdalac gownopostow ale dzięki za rade.Andrzej zapukaadmini mają wyjebane, on robi za forumowego ciecia, i w zakładzie u siebie też za takiego robi ale się nie przyzna
Idę spać by rano wstać, powodzenia w przyszłych staraniach, a taka zwykła prosta rada brzmi krótko, napierdalaj posty, poprzeczka jest nisko zawieszona, Kasjo w dwa dni by się spokojnie przebił.

daj Kasjuszowi dane do konta na dzien..Gdzie ja mam teraz kształtować swój światopogląd...