Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Postawiłem już VanZant za 200, a potencjalnie zainteresowany jestem Mendesem, Meansem, Junior Carlosem, Curran. Na Sterlinga się nawet nie łudzę, że będzie dobry kurs :P
Na VanZant??? Nie wierzę... I to po takim kursie...
Edgar ma już dawno kursy 1.6-1.7 mandes 2.4Czemu na temat o TUF 22 mam rozpiskę z Rose vs Paige? Come on @Cloud
BTW czekam na kursy Frankiego
Ja niestety nie obstawiam on-line. Czekam na kursy u buka który ma punkty w Polsce. Czyli czekam jeszcze tydzień :<Edgar ma już dawno kursy 1.6-1.7 mandes 2.4
Czemu na temat o TUF 22 mam rozpiskę z Rose vs Paige? Come on @Cloud
BTW czekam na kursy Frankiego
Filmiki ze zlotu pewnie na dniach, bo musisz wytrzeźwieć w 100% co nie?Haha co tu się odwaliło. Chyba jeszcze mnie trzyma
2.01 już lepiej, bo na Betsafe jest 1,63 a na Rose 2,28. Dla mnie faworytką jest Rose, więc po takim kursie lecę w ciemno.
2.01 już lepiej, bo na Betsafe jest 1,63 a na Rose 2,28. Dla mnie faworytką jest Rose, więc po takim kursie lecę w ciemno.
No ja jeszcze mam czas na założenie surebeta, ale nie wiem czy chcę. Dlaczego widzisz Rose jako faworytkę? Masz nadzieję na jakieś sprytne poddanie z jej strony czy coś innego?
Po co w ciemno, jak gdzie indziej masz 2.65?
Rose już pograłem, na Meansa pewnie będzie max 1.30, może zagram w dublu z Juniorem. Myślę nad Millerem.
na tej gali tak mało walk? Wrzosek może tu walczyć? bo nie wiem o co w tych tufach chodzi...
nawet jak nie dojdzie do finalu? bo walka finalowa to pewniak, a reszta loteria?Chad Mendes TKO 2
Może.
Okej, świetny boks, zgoda, ale Chad w stójce jak dobrze pamiętam też jest niezły. Nie wiem czy ktokolwiek podłączyl tak Aldo jak on. Siła ciosu również po stronie CM.@baju
Stawiałbym na jego szybkość i świetny boks (przypuszczam, że zapasy obu mogą się niwelować).
Siła ciosu na pewno. Frankie będzie musiał polegać na swojej mobilności i próbować przeplatać akcje bokserskie obaleniami. Tutaj właśnie nasuwa się pytanie, czy będzie w stanie obalić Mendesa?Okej, świetny boks, zgoda, ale Chad w stójce jak dobrze pamiętam też jest niezły. Nie wiem czy ktokolwiek podłączyl tak Aldo jak on. Siła ciosu również po stronie CM.
Dla mnie nie ma opcji żeby go obalil. Mały, kompaktowy, zbity zawodnik, nie wierzę, że położy Chada.Siła ciosu na pewno. Frankie będzie musiał polegać na swojej mobilności i próbować przeplatać akcje bokserskie obaleniami. Tutaj właśnie nasuwa się pytanie, czy będzie w stanie obalić Mendesa?
Stawiam, że tak. Frankie ma niesamowite serce do walki i nigdy się nie poddaje i głównie w tym upatrywałbym się jego przewagi w tym starciu. im dłużej walka będzie się toczyć, tym większą powinien zyskiwać przewagę.
dla mnie w tej walce Mendes zaskoczy wielu, ale jestem ciekaw przebiegu. IMO skończy się tak, że Frankiemu zabraknie argumentów. jestem ciekaw opinii tych co obstawiają Frankiego - gdzie miałby to wygrać? gdzie ma przewagę? tempo? cardio?