Masu
UFC Middleweight
Jesli ktos z Krakowa lub okolic nie wybiera sie na gale ze wzgledow finansowych to za free odstapie bilet na sektor C24 R 27 M 19.
Vae mam takiego znajomego nieforumowicza. Wiec jak cos to może on skorzystać. Pol-Janusz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jesli ktos z Krakowa lub okolic nie wybiera sie na gale ze wzgledow finansowych to za free odstapie bilet na sektor C24 R 27 M 19.
Zaden problem. Bede w Krakowie juz od piatku, wiec wystarczy tylko jakos sie umowic zeby odebral ten bilet.Vae mam takiego znajomego nieforumowicza. Wiec jak cos to może on skorzystać. Pol-Janusz.
Zaden problem. Bede w Krakowie juz od piatku, wiec wystarczy tylko jakos sie umowic zeby odebral ten bilet.
To ty podrzuc :) Sorry, ale nie chce znowu calymi tygodniami czyscic skrzynki ze spamu.Super. Podrzuc maila to się zgadamy:)
To ty podrzuc :) Sorry, ale nie chce znowu calymi tygodniami czyscic skrzynki ze spamu.
Dla pewnosci zapytam, dostales maila ode mnie ?ok:). masu_cohones@op. pl
odstęp po kropce skasować:)
Dla pewnosci zapytam, dostales maila ode mnie ?
No ja właśnie nie wiem, czy wziąć zimową kurtkę którą noszę cały czas, czy już wiosenną. Bo ta pogoda to lubi figle płatać :D
Na ksw było sprawnie. Jedynie wkurwialy buraczki, które nie przestrzegaly kolejki.Wie ktoś może jak rozwiązane są szatnie w Kraków Arenie? Sprawnie to działa czy mega kolejki?
Wie ktoś może jak rozwiązane są szatnie w Kraków Arenie? Sprawnie to działa czy mega kolejki?
Nic, większość nawet nie wie co się będzie działo.Pytanie do Krakusow, da sie juz jakos odczuc w miescie, ze cos nadciaga :) ?
Pytanie do Krakusow, da sie juz jakos odczuc w miescie, ze cos nadciaga :) ?