Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sugerujesz freak fighty po UFC?Fajnie by było po gali bujnąć się na browar razem i rozwiązać internetowe spory !!!! :D
Sugerujesz freak fighty po UFC?
kosteczka pewnie bedzie siedziec w domu ogladajac w necie pic szampana i popijając energolem :DStacja cohones, czyli możliwość wypłacenia lepa mahonkowi? Wchodzę w to! :D
nie załamuj mnie, ja przeznaczam max 1000 pln na ten wyjazd w tym bilet, hotel, przejazd i zarcieJak dadzą bilety po 1k to zapraszam do pubu na strima;)
a ja na bogato, sprzewdam nerke i pojade za każdą cene :D
Dam ci bilet za przebadaną świeżą nerke #BLACKMARKETCHINA
slabych masz kolegow midern :DJa byłbym chętny na to, żeby usiąść na hali obok jakichś ogarniętych osób znających się na MMA (w tym wypadku cohonesowicze) :D Dojazd czy miejscówa wiadomo, sam bym ogarnął. Zalezy mi na spotkaniu jakoś przed galą, potem wspólne wejście i kibicowanie. Bo jednak nie mam praktycznie nikogo, kto "chciałby jechać na MMA taki kawał drogi".
Więc szukam jakiejśc ekipy do ew. podłączenia się :)
a ogólnie rzecz ujmując Szwecja jest droga.Na galę w Szwecji najtańszy wynosił 230 złotych, więc raczej nie będzie 1294739173790 złotych za bilet.
ja Miderna rozumiem, wśród moich znajomych mam tylko kilka osób które są skłonne jechać na galę i wydać 1000 na coś co nie jest ich pasją czy hobby@pyrazgr ćwiczyć coś tam ćwiczą, oglądać pooglądają, UFC czasem zobaczą, ale takiej typowej pasji czy zaintersowania w nich nie ma, a nie mogę znaleźć kogś takiego typowego, który by chciał pojechać. A siedzieć samemu na hali, czy łazić po mieście samemu dla mnie to lipa.
Nasza Ekipa ITC będzie tj. Ja, @Dooży&Grooby @Batman i kilku innych. Zapraszamy :D
homoseksualiści proszeni o zostanie w domuNie zapominajmy o robieniu gałek i trzymaniu za uszy.
Będą bilety to trzeba ogarnąć miejscówy obok siebie i albo dobijemy do Was w pociągu(bo pociągiem jedziecie?) albo spotkamy się na miejscu, ewentualnie ten sam nocleg :)