Myślę, że ten temat może się przydać osobom które chcą dołączyć do większej ekipy, czy też taką stworzyć:) Fajnie by było po gali bujnąć się na browar razem i rozwiązać internetowe spory !!!! :D
Jeszcze dojdzie do tego, że zorganizujemy pierwszy oficjalny zlot COHONES i punktem kulminacyjnym będzie wykład Mahonka :)
Jak zobaczę cenę biletów to zadecyduje, czy jadę. Jak dowalą jakieś 400-500 zł za bilety to chyba podziękuję
jesli pojadę sam to na pewno się odezwę, jeśli pojadę z kumplami to może się odezwę (nie czaili by klimatu cohones), jesli pojadę z kumplami/kumplem i laską to na pewno się nie odezwę... :P
nie załamuj mnie, ja przeznaczam max 1000 pln na ten wyjazd w tym bilet, hotel, przejazd i zarcie hostel juz mam za 150 pln na dwie osoby wiec jeszcze troche zostało do limitu
Fajnie by było, jakbyśmy się koncentrowali na jednej trybunie aby prowokować i dawać porządny doping! :) moje nerki to się nadają jedynie na patelnie :D
Ja byłbym chętny na to, żeby usiąść na hali obok jakichś ogarniętych osób znających się na MMA (w tym wypadku cohonesowicze) :D Dojazd czy miejscówa wiadomo, sam bym ogarnął. Zalezy mi na spotkaniu jakoś przed galą, potem wspólne wejście i kibicowanie. Bo jednak nie mam praktycznie nikogo, kto "chciałby jechać na MMA taki kawał drogi". Więc szukam jakiejśc ekipy do ew. podłączenia się :)