Matszo92
Lazy Motherfucker
Dobra byłem jako jedyny uczciwy, ale kurewskie ceny sprawiły, że nawet moje dobre serce zaprostestowało![]()
ile dales za bilet?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dobra byłem jako jedyny uczciwy, ale kurewskie ceny sprawiły, że nawet moje dobre serce zaprostestowało![]()
6,50 zł.... BEZ ŻADNYCH ULG, DWUDZIESTO MINUTOWY!!ile dales za bilet?
Mam wizę jeszcze do 2019100 biletów i byś miał wize do USA
A wiesz ze tanjej wychodzi taryfa?6,50 zł.... BEZ ŻADNYCH ULG, DWUDZIESTO MINUTOWY!!
Skąpe skurwesyny
![]()
Bo wtedy nje bylismy w unii. Teraz schengen to jest szybciejRobiłem cholernie dawno temu, może masz rację, pamiętam że czekałem bardzo długo.
Pamiętaj, żeby wziąć paszport DCRobiłem cholernie dawno temu, może masz rację, pamiętam że czekałem bardzo długo.
Te Dodson, wracaj do klatki!Pamiętaj, żeby wziąć paszport DC
Ja bym się chciał zmieścić w 6 klockach, browary biore z biedry żeby taniej było
To ja nie jade@kapusta piszę się na to!
Kurwa, nie sądziłem, że można uwierzyć w 'Miszon, na dowód to sobie możesz do Czech pojechać, nie do Chorwacji, przecież to w pizde daleko' <33333Pamiętaj, żeby wziąć paszport DC
Kurwa, nie sądziłem, że można uwierzyć w 'Miszon, na dowód to sobie możesz do Czech pojechać, nie do Chorwacji, przecież to w pizde daleko' <33333
Gdzie wy znajdujecie takie tanie loty do usa?brzmi wiarygodnie DC
juz nie pamietam, wieczorem na kompie sprawdze ja najtaniej cos ok 2,1 znalazlemGdzie wy znajdujecie takie tanie loty do usa?
Nawet lepiej :-DZa 2200 w obie strone spokojnie mozna ogarnąć
To są chyba z przesiadką w Amsterdamie