VoRaNeK
Jakub Chrzciciel
Bilety z wawy dalej mozna kupic za 1600-1700 zł
Kupmy bilety na gale, bilety lotnicze, zarezerwujmy hotel, weźmy urlopy i zorientujmy się, ze nie mamy wizy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mamy fight club chociaż spodziewam się, ze to i tak może nie wystarczyć
@DD40 i @grzejnik78 się wybierają. Albo inaczej, chcą się wybrać
Nie musisz wykupowac sądzę, my mamy parę dni temu kupiony na Belfast, nikt z naszej ekipy się chyba nie wybiera do NYC, nie powinno być problemu z udostępnieniem koduJa lece na bank , jak by ktos lecial z chcecia bym sie spotkal .Wykupuje fight club jak za dawnych czasow , zeby moc kupic bilety , dwa dni zanim wchodza do publicznej sprzdazy , obawiam sie ze bilety rozejda w pare godzin.
Dzieki , jak cos to daj cynk.Nie musisz wykupowac sądzę, my mamy parę dni temu kupiony na Belfast, nikt z naszej ekipy się chyba nie wybiera do NYC, nie powinno być problemu z udostępnieniem kodu
Dobre hajsiwo leci od KSW i Polsatu jeśli Jurasa w tym momencie kiedy biletów zostało niewiele stać na taki wypad
To jak ,wybierasz się do Vegas na 200?Ja tam będę już 4 lipca.
No to super,917 842 5568,odnośnie biletów na to wyglada .Znajomy(GG z MMA Junkie radio)ma 4 bilety które chce sprzedać i wczoraj mi mówił ,ze jest nawet zainteresowany sprzedać "nieznacznie "poniżej kosztów własnych.Nie obserwuje cen ,ale wyglada że idą w dół .Lece na gale , zarezerwowalem dzisiaj hotel I samolot , bilet kupie w nastepnym tygodniu , caly czas ceny leca w dol , wiedzialem ze warto poczekac :-) , podaj mi namiar na siebie , widzimy sie w NY !!!!!!!!!!