Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Thanks,dzięki Tobie wiem wszystkoW USA![]()
10 takich na dzien starczy? #tniemykosztyNY hotdoga za 1$ I jestescie ok.
ChicagoPraktycznie w całym Manhattanie lunch z samochodów lub wagoników $5-$7(miska ryżu,jakaś sałata i do wyboru kurczak,baranina ,czasami tez ryba)+butelka wody$1,to dosyć popularna opcja dla tubylców.Posilek dosyć syty.Jak to sie znudzi są tez $1 pizza .Restauracje Chippotle i im podobne do $10 ,jest ich pełno i otwarte do 22:00(opcja na kolacje).
Kawa na "ulicy"$1 i jakiś pączek $1.
Alkohol w knajpach drogi(droższy).Na ulicy pić nie radzę (to nie Vegas)w sklepie piwo ok.$2,mocniejsze trunki tylko w alkoholowych i najebac sie będziecie mogli w domu.Gdybyscie sie zakwaterowali w jakiejś "Polskiej"okolicy to krajowe piwa 0.5l ok.$1.5 i obiady na wynos do $10
@grzejnik78 gdzie mieszkasz?
A ja przez ciekawość się spytam, jak podoba Ci się życie w USA? Ile tam mieszkasz i co Cie skłoniło do wylotu tam? (pewnie praca, ale wole sie upewnić) Pytam się, bo nie znam nikogo kto mieszka tam na stałe, a stany od zawsze były moim marzeniem.Praktycznie w całym Manhattanie lunch z samochodów lub wagoników $5-$7(miska ryżu,jakaś sałata i do wyboru kurczak,baranina ,czasami tez ryba)+butelka wody$1,to dosyć popularna opcja dla tubylców.Posilek dosyć syty.Jak to sie znudzi są tez $1 pizza .Restauracje Chippotle i im podobne do $10 ,jest ich pełno i otwarte do 22:00(opcja na kolacje).
Kawa na "ulicy"$1 i jakiś pączek $1.
Alkohol w knajpach drogi(droższy).Na ulicy pić nie radzę (to nie Vegas)w sklepie piwo ok.$2,mocniejsze trunki tylko w alkoholowych i najebac sie będziecie mogli w domu.Gdybyscie sie zakwaterowali w jakiejś "Polskiej"okolicy to krajowe piwa 0.5l ok.$1.5 i obiady na wynos do $10
@grzejnik78 gdzie mieszkasz?
@DD40 2Bros Pizza jeszcze funkcjonuje? :D
Tak,ma się dobrze
Czyli razem dzisiejszej gali nie zobaczymyChicago
Mieszkam tutaj ponad pół życia(swojego)A ja przez ciekawość się spytam, jak podoba Ci się życie w USA? Ile tam mieszkasz i co Cie skłoniło do wylotu tam? (pewnie praca, ale wole sie upewnić) Pytam się, bo nie znam nikogo kto mieszka tam na stałe, a stany od zawsze były moim marzeniem.
Do przylotu tutaj skłoniła mnie młodość,ciekawość ,naiwność i głupota.
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ,ale tez nikt mnie tutaj na siłę nie trzyma(nawet żona ma mnie dość).
Podejrzewam ,ze życie tutaj jest podobne do tego w większości krajów Europy "zachodniej".Zacytuje tutaj słowa pewnego klienta ,obierzyswiata z którym kiedyś pracowałem "Hamburg,Paryż,Nowy Jork czy Łomża to ten sam huj"
Do wyboru ryba albo kurczak w sosie musztardowym (to na zdjęciu to kurczak w sosie) z szparagami i grillowaną papryką.
Sałatka, bułeczka i babeczka piaskowa
Nie pamiętam co było jeszcze do wyboru. Ja miałem kurczaka w sosie pieczeniowym z groszkiem, sałatkę z szynką, bułeczka i szarlotkę.
Jedzenie na 7/10, może nie najlepsze, ale za to smaczne.
Swoją drogą obczajcie jakby się kiedyś udało ogarnąć taki wyjazd, że 3 gale w 3 dni do obskoczenia i wszystko praktycznie w jednym miejscu xD
![]()
Sprawdzałem, drogo wychodził przelot. Chyba 4kSwoją drogą obczajcie jakby się kiedyś udało ogarnąć taki wyjazd, że 3 gale w 3 dni do obskoczenia i wszystko praktycznie w jednym miejscu xD
![]()
Fight Week w Vegas dla fana MMA to jak dla dzieciaka wyjazd do Disney World.Niestety jedno i drugie jest dosyć drogie.Swoją drogą obczajcie jakby się kiedyś udało ogarnąć taki wyjazd, że 3 gale w 3 dni do obskoczenia i wszystko praktycznie w jednym miejscu xD
![]()
Do listopada daleko.
To jak ,wybierasz się do Vegas na 200?Ja tam będę już 4 lipca.Dzieki Kaczka nawet nie wiedilem ze taki temat istnieje.
Jak by ktos sie wybieral na UFC 200 albo NY to niech daje cynk . Fajnie bylo by poogldac gale z kims z Rocksow.
Jedyne co nam trzeba to pilota i prywatny samolot na koszt przewoźnika
Bilety całkiem znośne jak na tak duże wydarzenie
tylko, ze zejda w 30 sekund :D