UFC Freedom Fights 250: Topuria vs. Gaethje (14.06.2026)

ninja

Vale Tudo
Championship
3.JPG

915108-352x500.jpg

Który z pewniaczków położy kupony?
:beczka:

a tu rozkład szans wg kibiców na tapology

1780299489978.png

Last edited:
Nie ukrywam, że mam już z 5 kuponów zamykających tym wydarzeniem poprzednie i mocno się wkurwię jak pewniaki tego nie wezmą (nie licząc Hokita). W tym z tych 5ciu mam dwa zakłady z Pereirą, więc jak on zmoczy zaboli mniej.

jak ten Hokit bedzie sie chcial bic z Lewisem tak jak z Blydesem to dostanie srogi wpierdol

jak ten Hokit bedzie sie chcial bic z Lewisem tak jak z Blydesem to dostanie srogi wpierdol
Hokit co by nie mówić ma szybkie łapy i wchodzi cały czas na wymiany a Lewis jak przyjmuje to często mu się odechciewa walki, choć wiadomo ma kowadło

Ja tam widzę spore value
Good luck, mi bardziej pasuje, że Lewis dostanie dwie plomby i się zwinie w kłębek jak ma to w zwyczaju. Warto zagrać koniec KO 1r bez wskazania wygranego, bo to się skończy w 1 rundzie.

Obejrzyj sobie te dwie od góry walki

1780324043727.png

Last edited:
Dla mnie Gane to jest lokata, jest większy, atletyczny umiejętności podobne, no i rozjebał Toma :beczka:

Nie wiem, ale stylistycznie mu będzie leżał ten podejdynek. Na pewno wieksze wyzwanie niż z Khalilem.
Co? :mamedwhat:
W walce z Khalilem to tam żadnego zagrożenia nie było ze strony Amerykanina i wiadome było, że w stójce prędzej czy później skończy ubity, tutaj jednak Gane potencjalnie ma więcej narzędzi do pokonania Alexa więc porównanie ze średnim Khalilem do Gane'a jest z dupy delikatnie mówiąc.
Jedyne co to zgadzam się, że Alex pokona Francuza, ale gdzie Khalil a gdzie Gane

jednak Gane potencjalnie ma więcej narzędzi do pokonania Alexa

O tym piszę przecież.

więc porównanie ze średnim Khalilem do Gane'a jest z dupy delikatnie mówiąc

O tym też piszę - większe wyzwanie oznacza że będzie trudniej z Gane niż Rountree. Natomiast ten ostatni jest bardzo dobrym i niedocenianym kickboxerem. Zobacz co Pereira zrobił z obecnym mistrzem, a jak wyglądał jego pojedynek z murzynem.

Hokit co by nie mówić ma szybkie łapy i wchodzi cały czas na wymiany a Lewis jak przyjmuje to często mu się odechciewa walki, choć wiadomo ma kowadło

Good luck, mi bardziej pasuje, że Lewis dostanie dwie plomby i się zwinie w kłębek jak ma to w zwyczaju. Warto zagrać koniec KO 1r bez wskazania wygranego, bo to się skończy w 1 rundzie.

Obejrzyj sobie te dwie od góry walki

View attachment 148500

Właśnie, jakby Lewis miał charakter i chęci do bitki, to byłoby value w tych kursach, ale Lewis to leniwy grubas :beczka:

Z pewniaków obawiam się trochę o Nickala i Hokita, Lopes też dobry kurs a co do Alexa to mam złe przeczucia że może być ten Gane dla niego zbyt lotny na nogach

Ta karta wyglada na under 1.5 rund do gry. Danut powiedzial ze jest okragla bańka przeznaczona na bonusy wiec mysle ze beda sie pizgac od pierwszych sekund.

Back