Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Hokit co by nie mówić ma szybkie łapy i wchodzi cały czas na wymiany a Lewis jak przyjmuje to często mu się odechciewa walki, choć wiadomo ma kowadłojak ten Hokit bedzie sie chcial bic z Lewisem tak jak z Blydesem to dostanie srogi wpierdol
jak ten Hokit bedzie sie chcial bic z Lewisem tak jak z Blydesem to dostanie srogi wpierdol
50/50Hokit co by nie mówić ma szybkie łapy i wchodzi cały czas na wymiany a Lewis jak przyjmuje to często mu się odechciewa walki, choć wiadomo ma kowadło
Hokit co by nie mówić ma szybkie łapy i wchodzi cały czas na wymiany a Lewis jak przyjmuje to często mu się odechciewa walki, choć wiadomo ma kowadło
Ja tam widzę spore value50/50
Good luck, mi bardziej pasuje, że Lewis dostanie dwie plomby i się zwinie w kłębek jak ma to w zwyczaju. Warto zagrać koniec KO 1r bez wskazania wygranego, bo to się skończy w 1 rundzie.Ja tam widzę spore value
Poatan ustrzeli?Pereira
Lopes
Poatan ustrzeli?
Co?Nie wiem, ale stylistycznie mu będzie leżał ten podejdynek. Na pewno wieksze wyzwanie niż z Khalilem.
jednak Gane potencjalnie ma więcej narzędzi do pokonania Alexa
więc porównanie ze średnim Khalilem do Gane'a jest z dupy delikatnie mówiąc
Hokit co by nie mówić ma szybkie łapy i wchodzi cały czas na wymiany a Lewis jak przyjmuje to często mu się odechciewa walki, choć wiadomo ma kowadło
Good luck, mi bardziej pasuje, że Lewis dostanie dwie plomby i się zwinie w kłębek jak ma to w zwyczaju. Warto zagrać koniec KO 1r bez wskazania wygranego, bo to się skończy w 1 rundzie.
Obejrzyj sobie te dwie od góry walki
View attachment 148500