UFC Freedom Fights 250: Topuria vs. Gaethje (14.06.2026)

ninja

Vale Tudo
Championship
3.JPG

915108-352x500.jpg

Który z pewniaczków położy kupony?
:beczka:

a tu rozkład szans wg kibiców na tapology

1780299489978.png

Last edited:
Nie ukrywam, że mam już z 5 kuponów zamykających tym wydarzeniem poprzednie i mocno się wkurwię jak pewniaki tego nie wezmą (nie licząc Hokita). W tym z tych 5ciu mam dwa zakłady z Pereirą, więc jak on zmoczy zaboli mniej.

jak ten Hokit bedzie sie chcial bic z Lewisem tak jak z Blydesem to dostanie srogi wpierdol
Hokit co by nie mówić ma szybkie łapy i wchodzi cały czas na wymiany a Lewis jak przyjmuje to często mu się odechciewa walki, choć wiadomo ma kowadło

Ja tam widzę spore value
Good luck, mi bardziej pasuje, że Lewis dostanie dwie plomby i się zwinie w kłębek jak ma to w zwyczaju. Warto zagrać koniec KO 1r bez wskazania wygranego, bo to się skończy w 1 rundzie.

Obejrzyj sobie te dwie od góry walki

1780324043727.png

Last edited:
Nie wiem, ale stylistycznie mu będzie leżał ten podejdynek. Na pewno wieksze wyzwanie niż z Khalilem.
Co? :mamedwhat:
W walce z Khalilem to tam żadnego zagrożenia nie było ze strony Amerykanina i wiadome było, że w stójce prędzej czy później skończy ubity, tutaj jednak Gane potencjalnie ma więcej narzędzi do pokonania Alexa więc porównanie ze średnim Khalilem do Gane'a jest z dupy delikatnie mówiąc.
Jedyne co to zgadzam się, że Alex pokona Francuza, ale gdzie Khalil a gdzie Gane

jednak Gane potencjalnie ma więcej narzędzi do pokonania Alexa

O tym piszę przecież.

więc porównanie ze średnim Khalilem do Gane'a jest z dupy delikatnie mówiąc

O tym też piszę - większe wyzwanie oznacza że będzie trudniej z Gane niż Rountree. Natomiast ten ostatni jest bardzo dobrym i niedocenianym kickboxerem. Zobacz co Pereira zrobił z obecnym mistrzem, a jak wyglądał jego pojedynek z murzynem.

Hokit co by nie mówić ma szybkie łapy i wchodzi cały czas na wymiany a Lewis jak przyjmuje to często mu się odechciewa walki, choć wiadomo ma kowadło

Good luck, mi bardziej pasuje, że Lewis dostanie dwie plomby i się zwinie w kłębek jak ma to w zwyczaju. Warto zagrać koniec KO 1r bez wskazania wygranego, bo to się skończy w 1 rundzie.

Obejrzyj sobie te dwie od góry walki

View attachment 148500

Właśnie, jakby Lewis miał charakter i chęci do bitki, to byłoby value w tych kursach, ale Lewis to leniwy grubas :beczka:

Back